14. februar 2023

Events i Odense

Spændende events i Odense

I april måned slår Odense Aafart dørene op til de første events i 2023. Året bringer på en masse forskellige og spændende events i Odense.
Vi bestræber os bedst muligt på at gøre vores events alsidige, så der er noget for enhver.

Spændende events i foråret

Hos Odense Aafart vil 2023 vil være fuld af forskellige og spændende events i Odense.
I april måned er foråret godt i gang. Forår er indbegrebet af håb og nye begyndelser – og hvordan træder man bedre ind i april, end med 4 forskellige smagninger på Odense Å.
Vores smagninger er den perfekte chance for at invitere vennerne, kæresten eller familien med ud på en idyllisk aftentur mens smagsløgene bliver forkælet.

Gin & Tonic

Gin & Tonic er noget der dur

Odense Aafart byder på Gin & Tonic cruise på Odense Å. Sæt dig godt til rette til en vidunderlig ginsmagning, for der er vidst ikke noget der slår en smuk forårsaften med en kølig Gin & Tonic i hånden, vel?

Se datoerne her.

 

Aperol Cruise – Odense Aafart farver sommeren orange – et stensikkert sommerhit.

Er du også vild med den populære orange drink? Så er dette Aperol Cruise lige noget for dig! Vi inviterer dig til en uforglemmelig oplevelse i hjertet af Odense – og dine venner er inviteret!

Kan du heller ikke få nok af den orange aperitif, kan du glæde dig over, at et nyt koncept netop har indtaget Odense, nemlig Aperol-Cruise på Odense Aafart.

 

Se datoerne her

Øl – Et andet ord for kærlighed

Er du vild med en god, stærk øl? Og er du klar til at få dine smagsløg udfordret? Så har Odense Aafart det helt rette arrangement til dig.

I samarbejde med Anarkist Beer & Food Lab inviterer vi nemlig til ølsmagning med temaet “Stærk, stærkere, stærkest”. Ikke nok med at både farve og smag kan være meget varierende fra øl til øl, så kan alkoholprocenten også svinge fra de helt alkoholfrie øl og op til de mere hårdtslående varianter på over 10%.

Skåååååål!

Se hvornår eventet afholdes her.

Rosé – min kæreste rosé

Rosévin er mere end bare en drik; det er en rejse gennem nuancer, aromaer og smag, der kan tage dig med til fjerne, solbeskinnede steder. Er der noget skønnere end et koldt glas rosévin på en dejlig sensommerdag? Sæt dig godt til rette her på bådens bænke, mens du nyder udsigten til den maleriske natur og nipper til et køligt glas rosé. Der er næppe nogen bedre måde at opleve Odense Å på.

Se datoerne her.