Sejltur med frokost eller picnic

Velkommen ombord på en unik oplevelse med Odense Aafart! Vi giver dig muligheden for at leje din egen turbåd og sejle ud og nyde den smukke natur på Odense Å. Vi har tilføjet en ekstra dimension til din sejltur ved at tilbyde en forfriskende frokost med vores eksklusive frokostpakker.

 

Lej din egen turbåd fra Odense Aafart

Gør turen ekstra intim med jeres helt egen turbåd. Hos Odense Aafart kan du leje din egen turbåd og skabe dine egne oplevelser, skræddersyet efter jeres arrangement. Tag din familie, venner eller kolleger med og skab minder for livet.

Frokost og Snack muligheder ombord:

1. Sandwich:

Vores sandwiches er skabt med kærlighed og de fineste ingredienser. Vælg imellem kylling, skinke/ost og avocado (vegetar).  Vores sandwiches er det perfekte valg til at stille sulten undervejs.

2. Tapasanretning:

Nyd en elegant portionsanrettet tapasoplevelse ombord. Vores tapasanretninger leveres af Steensgaard Ost & Delikatesser (Klingenberg) og er sammensat af 5 oste, 5 slags charcuteri og lækkert tilbehør, der kombinerer smagsnuancer og gør din sejltur til en fornøjelse for ganen.

3. Poke Bowls:

Tag på en kulinarisk rejse med vores friske poke bowls. Fyldt med lækre ingredienser og farverige smagsoplevelser, er de et let og lækkert valg til en dag på vandet. Vælg mellem kylling, tun og avocado.
Et godt vegansk alternativ.

4. Snackbræt:

Nyd et velsmagende snackbræt ombord. Vores portionsanrettede snackbræt er en lækker variation af ost, pølser, nødder, oliven, rugbrødschips og aioli til den lette sult.

 

Sådan fungerer det:

Vælg dine foretrukne frokost og snackmuligheder, og vi sørger for, at det er klart, når du går ombord.

Minimum 15 personer.

Priser

Lej en turbåd i en time:

  • Mandag-torsdag    4.400 DKK
  • Fredag, lørdag og søndag    4.900 DKK

Pr. efterfølgende time:

  • Mandag-torsdag    2.000 DKK
  • Fredag, lørdag og søndag    2.450 DKK

Priser på frokost:

Sandwich: 75 kr
Poke Bowls: 75 kr
Snackbræt: 79 kr
Tapas: 169 kr