Om Odense Aafart

Vi har sejlet op ad Odenses smukke og eventyrlige å siden 1882, vi tilbyder mange idylliske Oplevelser på Odense Å. Vi er gået fra at transportere ’de rige og fine’ mennesker fra Munke Mose til Fruens Bøge til at være en eventyrlig oplevelse for alle aldersgrupper. Vi favner i dag alt fra familiesøndagsturen på åen, vinsmagnings- og musik arrangementer til eventyrlige sejlture med H.C. Andersen som fortæller. Hos os kan I nyde den skønne natur og det hyggelige selskab, imens I sejler med turbåden, ror med kanoen eller cykler med vandcyklen. 

Vores mission er at skabe uforglemmelige oplevelser og events på og omkring Odense Å. Det er vigtigt for os at forny os, og arrangere events sammen med vores samarbejdspartnere, der er til gavn for jer. I skal mærke en varm velkomst, og vi gør vores bedste for, at I får en god og uforglemmelig oplevelse. 

Historien om Odense Aafart

Siden 1882 har Odense Aafart sejlet på Odense smukke å. Odense Aafart er gået fra at transportere ’de rige og fine’ mennesker fra Munke Mose til Fruens Bøge til at være allemandsrejse. Odense Aafart favner i dag alt lige fra familiesøndagsturen på åen, vinsmagnings- og musik arrangementer til eventyrlige sejlture med H.C. Andersen som fortæller. Hop med ombord og sejl med os ned gennem Historien om Aafarten.

Priser for udlejning af egen turbåd

Tag med turbåden på sejltur i det grønne

Hop med ombord og oplev en naturskøn sejlads, der fører jer langs haverne i Odenses fine gamle kvarterer.

Sejl fra Munke Mose i centrum af Odense, forbi Odense Zoo og ud til Bøgeskoven i Fruens Bøge.  I kan stå af-og på ved alle tre anløbssteder. 

Billetten til Odense Aafart gælder hele dagen, så I kan roligt hoppe af undervejs. En tur med Odense Aafart kan derfor med fordel kombineres med et besøg hos Den Fynske Landsby eller Odense Zoo.

Turen tager 1 time i alt, og undervejs stopper vi i Odense Zoo og Fruens Bøge. Se kort over sejlturen.

Klik på kortet

Turbåd rute kort
ikon ror

Sejl ud på egen hånd

Hos os kan du også sejle ud og opleve den smukke natur på egen hånd i en af vores vandcykler eller kanoer. Begge udlejes i vores kiosk på Filosofgangen 30. Vandcyklerne udlejes på timebasis og kanoer på dagsbasis.

I perioden 1. april til den 1. november har I mulighed for at booke jeres egen båd til jeres arrangement såsom bryllup og fødselsdag. Der er mange muligheder for tilvalg, f.eks. musik, foredrag, smagning, guidet tur, snacks, drikkevarer, kaffe og kage. Kapacitet er maksimum 90 personer.

Oplevelser for børn på Odense Aafart

Oplevelser for børn

Theodors Hemmelige Guldskat

I år kan vi give jer en ny oplevelse på Odense Å, hvor I kan tage på skattejagt, løse gåderne og redde Odense fra Griske Gorm. I sejler ud med båden fra Munke Mose, og har derefter en time til at løse opgaverne i skoven i Fruens Bøge, inden båden sejler jer tilbage. 

Skattejagten tager 2 timer i alt 

Mad og Drikke

Vores andre events

Vi har et hav af arrangementer både på turbådene og på vandcyklerne. Af arrangementer til turbådene kan nævnes f.eks. portvinssmagning, ølsmagning og musik på åen. Af arrangementer til vandcyklerne kan nævnes f.eks. rosécruise og late night pubquiz. 

Mange af vores events bliver lavet i samarbejde med vores samarbejdspartnere, hvor vi hver sæson prioriterer at lave nye og spændende events.  

I kan læse mere om alle vores forskellige events under events øverst på siden.