Sejl med Odense Aafart til Odense Zoo

Har I planlagt en tur til Odense Zoo? Hvorfor ikke gøre oplevelsen endnu mere speciel og kombinere den med en sejltur på Odense Å?

Det er nemlig muligt at sejle med Odense Aafart fra Munke Mose til Odense Zoo, og retur igen til centrum efter jeres besøg i Odense Zoo.

Odense Aafart stopper inde i selve zoo, så ved at sejle med Odense Aafart til Odense Zoo får I ikke blot en fantastisk oplevelse på åen, I springer også køen til Odense Zoo over.

En unik oplevelser, der inkluderer en oplevelse på vandet og et besøg i dyrenes verden.

Løve Odense Zoo

To billetter i ét køb

Det er let at bestille billet til en tur med Odense Aafart i Odense Zoo. Du kan både købe billetten online og i Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30.

For at sikre plads ombord på båden kan det være en god idé at bestille billetten på forhånd online, så er du sikret plads både på din ud-og hjemtur.

Alt du skal gøre er at bestille billet til ’Rundtur på Odense Å’. Når du har valgt dato, afgange og antal personer, har du mulighed for at købe dine Odense Zoo billetter som et tilkøb.

Den samlede billet scannes ombord af skipper.

En dag i Odense Zoo

Glæd jer til en fantastisk dag i Odense Zoo, som byder på et mangfoldigt udvalg af oplevelser, herunder tætte møder med over 147 dyrearter, foderopvisninger, legepladser og smukke haver.

I Odense ZOO findes der mange forskellige dyr, både dem I kender, men også de helt eksotiske. I den zoologiske have kan I nemlig opleve alt fra sibiriske tigere til eksotiske fugle og til søkøerne under vandet.

Er I modige, kan I ligeledes komme op i Bøgetoppen. Turen i Bøgetoppen foregår oppe mellem trækronerne i den smukke bøgeskov som ligger i blandt andet Odense ZOO. Oppe i trækronerne er der ni forskellige platforme, som er knyttet sammen af hængebroer.

Pingvin Odense Zoo

Praktiske Oplysninger

Vær opmærksom på, at Odense Zoo billetter ikke kan købes ombord på turbåden. De skal købes inden du stiger ombord på båden, enten online eller i vores billetsalg.

 

Turbåden stopper kun I Odense Zoo på turen ud mod Fruens Bøge, og ikke på hjemturen. Vi stopper således i Odense Zoo én gang i timen, altid 20. minutter over hel.

 

Se Odense Aafarts sejltider her:

sejlplan aafart 2024