TILBAGE

Ølsmagning: Stærk, stærkere, stærkest!

Sted

Filosofgangen 30
5000 Odense C

Pris

Pris 269 kr. pr. person

Hvornår

kl. 19:00
d. 20. april 2024

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

Er du klar til at udfordre dine smagsløg? Så skal du med til denne lækre ølsmagning med temaet “stærk, stærkere, stærkest”! 

Er du vild med en god, stærk øl? Og er du klar til at få dine smagsløg udfordret? Så har Odense Aafart det helt rette arrangement til dig.

I samarbejde med Anarkist Beer & Food Lab inviterer vi nemlig til ølsmagning med temaet “Stærk, stærkere, stærkest”. Ikke nok med at både farve og smag kan være meget varierende fra øl til øl, så kan alkoholprocenten også svinge fra de helt alkoholfrie øl og op til de mere hårdtslående varianter på over 10%.

Til denne smagning har vi fokus på de helt stærke varianter, så det er nok en god idé, at lade bilen stå derhjemme.

Vi starter smagningen med en stærk øl i den “lettere” kategori, og fortsætter til vi når de helt tunge varianter. Vi lover, at dine smagsløg vil elske dig efter denne oplevelse. Vi kan i hvert fald kraftigt anbefale at komme med på en sejltur op ad Odense Å, hvor vi dykker langt ind i de stærke øls verden. Der er meget mere til øllen, end bare dét du drikker i baren med vennerne, og det er lige præcis dét, vi vil fortælle meget mere om til denne smagning.

Kom med til en smagsrig og lærerig aften på Åen!

 

Praktisk information:

Dato:
31. august 2024 kl. 19.00-20.30

 

Pris:
Prisen er 269 kr. inkl. sejltur.

 

Adresse:
Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.

Vi mødes 15 minutter før afgang på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.

 

Turen varer ca. 1,5 time og slutter klokken 20:30.

Er du den helt store øl-enthusiast? Så anbefaler vi, at tage et kig på alle de ølsmagninger, der finder sted på Aafarten i 2024 lige her.