Sejl med Odense Aafart til Live Cultures Sommerkoncerter i Den Fynske Landsby 2024

I sommeren 2024 åbner scenen i Den Fynske Landsby sig for otte unikke koncerter arrangeret af Live Culture. For at gøre oplevelsen endnu mere mindeværdig, har Odense Aafart besluttet at tilbyde ekstra afgange specielt designet til koncertgæsterne. Nu kan du sejle med Odense Aafart til disse koncerter og ankomme på en magisk måde.

Båden afgår klokken 18.00 fra Munke Mose, og ankommer i Fruens Bøge klokken 18.30.

Den Fynske Landsby koncert

Ekstra afgang klokken 18

En ekstra afgang er planlagt hver koncertaften kl. 18, så du og dine medkoncertgængere kan nyde en afslappet sejltur mod Fruens Bøge, hvor Den Fynske Landsby åbner dørene for Live Cultures musikalske perler.

Ved at vælge denne unikke transportform får du muligheden for at indlede din aften med en rolig og naturskøn sejltur, inden den musikalske fest begynder.

At vælge Odense Aafart som transportmiddel til Live Cultures koncerter tilbyder ikke blot en praktisk ankomst til koncertstedet, men også en ekstra dimension til din aften. Forestil dig at glide på vandets overflade, mens solen langsomt sænker sig, og forbered dig på at opleve musikken i et smukt og naturligt miljø.

8 skønne koncerter i 2024

Live Culture afholder i 2024 8 skønne koncerter i Den Fynske Landsby på datoerne:

  • Den 16. august (Queen Machine + En Lille Pose Støj)
  • Den 17. august (Tim Christensen + Barselona)
  • Den 30. august (Lars Lilholt Band)
  • Den 31. august (KREBSFALCH + Søs Fenger)
  • Den 6. september (Infernal + Magtens Korridorer)
  • Den 7. september (Saveus + Zar Paulo)
  • Den 13. september
  • Den 14. september (ALEX VARGAS + OH LAND)
Live culture koncert i Den Fynske Landsby

Praktiske Oplysninger

Sørg for at reservere din plads på Odense Aafart for en af de otte koncertaftener i Den Fynske Landsby. Det er en enestående mulighed for at kombinere kultur og natur og skabe minder, der vil vare ved. Lad os sejle mod sommerens musikalske højdepunkter sammen!

Du booker din billet til Odense Aafart her

Du har også mulighed for at køber billet i Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B. Vi anbefaler dog at bestille billet på forhånd, så du er sikker på at få plads ombord.

 

Se Odense Aafarts sejltider her:

Sejlplan Odense Aafart 2024

Sejlplan Odense Aafart 2024