Åbningstider billetsalg, vandcykler og café

Læs om vores åbningstider her

Åbningstider for Aafartens billetsalg & café kan ses på oversigten nedenfor. Både billetsalget og caféen er integreret i Kunstbygningen Filosoffen. Herfra sælger vi billetter til turbåden og øvrige arrangementer, vi udlejer vandcykler og så sælger vi is, isdesserter samt kolde og varme drikkevarer.

På en smuk sommerdag er der ikke mange andre steder i Odense, der kan hamle op med beliggenheden. Den ligger lige ned til Odense Å…, med udsigt over parkområdet Munke Mose. Her kan du sidde udenfor og nyde sommervejret, bølgeskvulp, dyrene i naturen og ikke mindst følge med i livet i området.

Åbningstider Odense Aafart

Turbådens sejlplan

Aafartens turbåd sejler en rute på ca. en time. Turbåden har tre forskellige stops langs ruten, som alle giver jer mulighed for at stige af eller på. I kan købe jeres billetter i kiosken, på båden eller på nettet. Vi sejler i perioden fra 1. april til 30. september samt i efterårsferien. I kan se sejlplanen nedenfor. I kan orienterer jer om hvilke dage og tidspunkter vi sejler på, ved at kigge på vores sejlplan. Klik på billedet for at få det forstårret.

Kommer i, i bil kan med fordel finde parkerings muligheder på odense.dk/parkering

Sejlplan 2024