29. marts 2024

Odense Aafart introducerer ny horror teambuilding

Oplev Gyset: ‘Ondskabens By’ – Ny teambuildingoplevelse fra Odense Aafart

Odense Aafart lancerer sin seneste tilføjelse til deres teambuildingprogram: ‘Ondskabens By’. En ny teambuildingoplevelse med gys og spænding

horror teambuilding

I 2021 introducerede Odense Aafart sin første ’Mystery Tour’ teambuilding, og det er blevet så stor en succes, at de nu er klar med den tredje satsning. Ondskabens By er skabt til virksomheder, der søger en anderledes og mindeværdig måde at styrke relationerne mellem medarbejderne.

Ondskabens By er et dyk ned i mørket, hvor samarbejde og mod er nøglen til overlevelse.

I ‘Ondskabens By’ vil deltagerne blive kastet ud i et mareridtsagtigt univers, hvor dunkle skygger og onde kræfter truer landsbyens fred. Ved at løse gåder, knække koder og navigere gennem de dystre stræder skal holdene afsløre ondskabens hemmeligheder og standse det mørke, før det er for sent. Men pas på, i denne by er tillid en sjælden vare, og det kræver ægte teamarbejde at overvinde forhindringerne. Byens dunkle gader skal udforskes, mens man samler ledetråde og knækker koder for at afsløre mysteriet. Men pas på, man ved aldrig, hvem man kan stole på.

Med ‘Ondskabens By’ ønsker vi at tilbyde  virksomheder en uforglemmelig og hjerteknugende oplevelse, om vil udfordre medarbejderne til at samarbejde, tænke hurtigt og finde modet til at stå over for deres værste frygt.” udtaler Eva Pasgaard, direktør for Odense Aafart .

Sådan foregår det:
Turen begynder ved Munke Mose, hvor turbåden sejler deltagerne ud til Fruens Bøge. Ombord bliver rammerne sat med en indledende historie. Herefter, ved ankomst til Fruens Bøge, starter kapløbet mod tiden om at løse mysteriet om Ondskabens By.

Efter en sjov, gysende og spændende tur rundt i Fruens Bøge vil deltagerne blive sejlet tilbage, og undervejs ombord på båden vil det vindende hold blive kåret.

Praktisk information:

Varighed: 3 timer
Antal deltagere: 10-140
Sted: Odense Aafart og Fruens Bøge skov
Hvornår: Deltagerne bestemmer selv dato og tidspunkt.

Læs mere på https://www.aafart.dk/virksomheder-og-grupper/mystery-tour-teambuilding/horror-mystery-ondskabens-by/