Mystery Tour teambuilding priser

Teambuilding med kollegaerne - Udforsk Ondskabens By

Klar til at udfordre jer selv og jeres kolleger på en anderledes og spændende måde?

Træd ind i Ondskabens By med Odense Aafart’s Horror Mystery. Dette er en unik blanding af spænding, sammenhold og udfordrende teambuilding designet til både små og store virksomheder. I denne uhyggelige oplevelse skal I sætte jeres hoveder i arbejde og demonstrere jeres evner til at samarbejde, alt imens I udforsker de dunkle hemmeligheder, der lurer i byens mørke gader. Velkommen til en intens rejse, hvor I vil styrke jeres bånd som et samlet og modigt hold, klar til at konfrontere det ukendte sammen.

En by hvor skyggerne lurer…
Træd ind i Ondskabens By, hvor skyggerne lurer og det onde hviler tungt over landsbyens gader. Odense Aafarts Mystery Tour ’Ondskabens By’ tilbyder jer en adrenalinfyldt teambuildingoplevelse skræddersyet til at styrke samarbejde, kommunikation og problemløsningsevner på en gysende sjov måde!

Det er op til jer at afsløre og stoppe ondskaben, før den får overtaget. Gennem gåder, koder og skjulte spor skal I navigere gennem denne dystre by og afsløre ondskabens kilde, før det er for sent.

Samarbejde og gys!
I vil opdage, hvor vigtigt det er at arbejde sammen som et hold, dele viden og ressourcer samt stole på hinandens styrker. Vores erfarne Game Master guider jer gennem eventyret, sikrer en gnidningsfri oplevelse og tilbyder hjælp og støtte, når I har brug for det.

Men pas på, i denne by er tillid en sjælden vare, og det kræver ægte teamarbejde at overvinde forhindringerne. Udforsk byens dunkle gader, men pas på hvem du stoler på, mens I samler ledetråde og knækker koder for at afsløre mysteriet.

Denne horroroplevelse egner sig perfekt til virksomheder, der ønsker en anderledes og spændende form for teambuilding. Gennem masser af stemning, gys og fede effekter vil I blive trukket ind i et nyt og uhyggeligt univers, hvor samarbejde er nøglen til succes.

Har dit hold hvad der skal til for at besejre Ondskabens By? Find ud af det ved at tage udfordringen op og oplev en uforglemmelig eventyr i samarbejde og frygt.

Sådan foregår det

Turen begynder ved Munke Mose, hvor turbåden sejler jer ud til Fruens Bøge. Ombord bliver rammerne sat med en indledende historie, og dagens Game Master vil introducere jer til spillet samt inddele jer i hold.

Herefter, ved ankomst til Fruens Bøge, starter kapløbet mod tiden om at løse mysteriet om Ondskabens By.

I Ondskabens By venter en dyster udfordring, hvor I må bevæge jer med hast og klar tænkning. Det er en kamp mod tiden, hvor I står overfor mange forhindringer. Mens I udforsker de dystre stræder i byen, vil I støde på kryptiske symboler, mystiske breve og gåder, der skal løses. Det er afgørende, at I samarbejder og arbejder sammen som et hold for at samle alle ledetrådene og besejre ondskaben, inden det er for sent.

Efter en sjov, gysende og spændende tur rundt i Fruens Bøge vil I blive sejlet tilbage, og undervejs vil det vindende hold blive kåret.

Priser og praktisk info

Vores Horror Mystery bookes som gruppe- eller firmaarrangement, hvor samarbejde og tålmodighed bliver sat på prøve. Udfordre kollegerne og se, om I kan løse alle gåderne og finde alle ledetrådene!

  • Varighed: 3 timer
  • Pris: 2599 kr + 279 kr. pr person inkl. sejltur
  • Antal deltagere: 2-140 (der betales for min. 10 personer)
  • Velegnet for grupper
  • I bestemmer selv dato og tidspunkt

FAQ – Horror Mystery Tour

Her finder du svar på de mest stillede spørgsmål. Skulle du stadig have et spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvor mange deltagere kan man være til Horror Mystery?

Vi kan tage alt fra 2 til 140 deltagere. Der betales for minimun 10 personer.
Ideel holdfordeling er ca. 5 personer pr. hold.

Hvor foregår det?

Odense Aafarts Mystery Tours foregår både ombord på Aafartens turbåde og i Fruens Bøge Skov.

Hvordan foregår det med forplejning?

Som oftest sørger vi for forplejning. Vi sætter drikkevarer frem og afregner efterfølgende efter forbrug. Vi kan også stå for f.eks. sandwich og tapas. Her samarbejder vi med delikatesseforretningen Klingenberg.
I er også velkomne til selv at medbringe forplejning.

Hvor lang tid tager Horror Mystery Tour?

Horror Mystery tager mellem 3 timer.

Hvad er en Game Master

Vores Game Master er jeres vært for dagen. Han/hun guider jer godt igennem hele oplevelsen og hjælper, hvis der opstår problemer undervejs. Jeres Game Master vil også have en aktiv rolle undervejs som en del af oplevelsen.

Hvad skal vi have med?

I skal have tøj på efter vejret og behagelige sko.

Hvordan bestiller vi?

I bestiller ved at sende en mail på odense@aafart.dk eller kontakte os på telefon 66107080

SE OGSÅ...

Teambuilding

Mystery Tours

Løs mordmysteriet eller dyk ned i Odenses mysterium

 

Vil du med en tur tilbage til de farverige 70’ere for at indtage rollen som efterforskningsenhed på en af de mest omtalte mordsager i Odenses historie – Mordet i Fruens Bøge? 

Eller vil du for en kort stund træde ud af virkeligheden og ind i Odenses historie – Det Hemmelige broderskab i Fruens Bøge?