Mystery Tour teambuilding priser

Teambuilding med kollegaerne

Skal sammenholdet styrkes på en spændende og anderledes måde, så tag kollegerne med Mystery Tour med Odense Aafart.

Har får I muligheden for at løse mysterier og gåder sammen i en hæsblæsende jagt på sandheden, hvor vi tager det bedste fra teambuilding, Escape Rooms og gådejagt og kombinerer det med en idyllisk sejltur.

Mystery Tours med Odense Aafart er en skøn cocktail af sammenhold, konkurrence og en tur ind i Odenses fantastiske og dramatiske historie. Det er intelligent underholdning og skræddersyet teambuilding for både små og store virksomheder, hvor I skal bruge jeres hoveder og vise jeres evner til at samarbejde.

Mordet i Fruens Bøge

Vil du med en tur tilbage til de farverige 70’ere? Og er du klar på at indtage rollen som efterforskningsenhed på en af de mest omtalte mordsager i Odenses historie – Mordet i Fruens Bøge?  Styrk jeres relationer og samarbejde og kom med på jagten efter morderen i den uopklarede mordsag.

Når du tænker på Fruens Bøge i dag, forbinder du det nok med hyggelige stunder med familie og venner under de smukke grønne bøgetræer.

Historien var dog en anden for 50 år siden i 1972.

Dengang i de frie og farverige 70’ere var tiden præget af musik, blomster, fri kærlighed og tolerance. En af de mest fremtrædende personer i det odenseanske ungdomsoprør var Tanja Flyvholm. Hun havde store planer om etablering af en fristad i Fruens Bøge. Desværre skulle det vise sig, at tolerancen ikke var så stor, som man gik og troede.

Et brutalt mord fandt sted i det ellers så idylliske Fruens Bøge. Tanja Flyvholm blev fundet myrdet. Men hvem stod bag?

Bent Bjerre var dengang en ung, nyuddannet politibetjent ved Odense Politi. Det lykkedes dog aldrig for Bent og hans efterforskningsenhed at få opklaret den tragiske sag. Nu får I muligheden for at genoptage sagen, og se, om I kan få løst mordet. Bent Bjerre skal nyde sin tilværelse som pensionist, men før han kan det, skal den tragiske mordsag opklares.

Bent Bjerres fredelige otium afhænger nu af jer!

Turen begynder ved Munke Mose, hvor turbåden sejler jer ud til Fruens Bøge. Ombord vil Bent Bjerre fortælle jer om tiden dengang i 70’erne og ikke mindst historien om den skæbnesvangre dag i 1972.

Herefter, ved ankomst til Fruens Bøge, starter kapløbet mod tiden om at løse mordmysteriet.

I skal finde detektivluppen frem, men I skal være hurtige og tænke klart. Det er nemlig en kamp mod tiden og ikke mindst mod de andre efterforskningsenheder. Undervejs på jeres tur rundt i Fruens Bøge skal afkode tegn og symboler, tyde gådefulde breve, knække koder – og ikke mindst samarbejde. I skal vise, at I er de bedste til at samle alle ledetrådene til sidst, for at kunne finde frem til den rigtige morder.

Efter en sjov og spændende tur rundt i Fruens Bøge vil I blive sejlet tilbage, og undervejs vil den vindende efterforskningsenhed blive kåret.

Om I ønsker at styrke jeres samarbejdsevner eller bare have en anderledes og sjov eftermiddag sammen, så er det den perfekte oplevelse til firmaarrangementet eller med en gruppe venner.

Priser og praktisk info

Vores Mystery Tour kan også bookes som gruppe- eller firmaarrangement, hvor samarbejde og tålmodighed bliver sat på prøve. Tag afsted sammen med kollegerne og se, om I kan løse alle gåderne og finde alle ledetrådene!

  • Varighed: 3 timer
  • Pris: 2599 kr + 279 kr. pr person inkl. sejltur
  • Antal deltagere: 2-100 (der betales for min. 10 personer)
  • Velegnet for grupper
  • I bestemmer selv dato og tidspunkt

Vi sørger gerne for forplejning – Se vores menu HER

FAQ – Mystery Tour

Her finder du svar på de mest stillede spørgsmål. Skulle du stadig have et spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvor mange deltagere kan man være til Mystery Tour?

Vi kan tage alt fra 2 til 100 deltagere. Der betales for minimun 10 personer.
Er man mere end 70 personer benyttes to turbåde.

Får vi vores egen turbåd?

Ja, ved booking af Mystery Tour får I jeres egen turbåd både på turen ud og turen hjem.

Hvordan foregår det med forplejning?

Som oftest sørger vi for forplejning. Vi sætter drikkevarer frem på båden og tager med ud i Fruens Bøge. Der afregnes efterfølgende efter forbrug. Vi kan også stå for f.eks. sandwich og tapas. Her samarbejder vi med delikatesseforretningen Klingenberg. Se hele vores menu HER.
I er også velkomne til selv at medbringe forplejning.

Hvor lang tid tager turen

Turen tager i alt 3 timer. Turen ud tager 30 minutter. Herefter har i 2 timer til at løse mysteriet i Fruens Bøge hvorefter turen går retur mod Munke Mose igen.

Hvad er en Game Master

Vores Game Master er jeres vært for dagen. Han/hun guider jer godt igennem hele oplevelsen og hjælper, hvis der opstår problemer undervejs. Jeres Game Master vil også have en aktiv rolle undervejs som en del af oplevelsen.

Hvad skal vi have med?

Sørg for at have tøj på efter vejret og behagelige sko. I skal være udenfor. Ruten I skal gå er ca. 3 km og I befinder jer på stier på hele turen, så I vil ikke blive beskidte undervejs.

Kan turen kombineres med en tur på restaurant i Fruens Bøge

Ja, det er muligt at afslutte Mystery Tour i Fruens Bøge og efterfølgende tage på f.eks. CarlsLund, Restaurant Skovbakken eller Bondestuen og spise. Ønsker I at blive sejlet retur til Munke Mose efter restaurantbesøget er dette inkluderet i prisen. Vær dog opmærksom på, at vi ikke sejler efter mørkets frembrud.

Hvordan bestiller vi?

I bestiller ved at sende en mail på odense@aafart.dk eller kontakte os på telefon 66107080

SE OGSÅ...

Mystery Tour - Det Hemmelige Broderskab

En hæsblæsende gådejagt i Odenses mysterium

Vil du for en kort stund træde ud af virkeligheden og ind i historien? Spille en rolle i et andet liv i et nervepirrende kapløb mod tiden?
Så kom med på Odense Aafarts gådejagt, hvor en af Odenses store gåder, mysteriet om Det Hemmelige broderskab i Fruens Bøge, skal løses.