Mystery Tour teambuilding priser

Teambuilding med kollegaerne

Skal sammenholdet styrkes på en spændende og anderledes måde, så tag kollegerne med Mystery Tour med Odense Aafart.

Har får I muligheden for at løse mysterier og gåder sammen i en hæsblæsende jagt på sandheden, hvor vi tager det bedste fra teambuilding, Escape Rooms og gådejagt og kombinerer det med en idyllisk sejltur.

Mystery Tours med Odense Aafart er en skøn cocktail af sammenhold, konkurrence og en tur ind i Odenses fantastiske og dramatiske historie. Det er intelligent underholdning og skræddersyet teambuilding for både små og store virksomheder, hvor I skal bruge jeres hoveder og vise jeres evner til at samarbejde.

Det Hemmelige Broderskab

Sammen med dine venner eller kolleger vil du blive sendt afsted med Aafarten fra Munke Mose, hvor det er let at lade sig drømme hen til dengang, hvor bådene kun var for byens rigeste og fineste, der skulle fragtes fra Munke Mose til de mange traktørsteder i Fruens Bøge for at drikke, feste, spise og danse.

Ingen har dog nogensinde i al denne glæde vidst, at byen i århundreder har været påvirket og holdt nede af hemmelige, mørke kræfter og et broderskab af mænd, der havde helt deres egen dagsorden og værdifulde interesser i jagten på arven efter Oluf Bager.

Det skal du nu være med til at løse.

Sådan foregår det

Ved turens start ved Aafarten i Munke Mose får hvert hold udleveret en tablet, og mens båden sejler ud mod Fruens Bøge, bliver historien om Oluf Bager og det hemmelige broderskab fortalt og de første ledetråde præsenteret.

Herefter, ved ankomst til Fruens Bøge, starter kapløbet mod tiden om at løse mysteriet om det hemmelige broderskab. Her får I mulighed for at leve jer ind i en tid, hvor Fruens Bøge var centrum for overklassens fester og – måske – for hemmelige alliancer. I skal tænke hurtigt, lyve, optræde, samle puslespillet af ledetråde og overvinde adskillige forhindringer.

Efter et par sjove timer sejler båden retur, og vinderholdet bliver kåret. Og så er er aftenen og byen stadig åben til fortsat hygge.

Mystery Tour er det perfekte valg til en sjov eftermiddag i venners lag eller som firmaarrangement, hvor samarbejde og tålmodighed bliver sat på prøve.

Priser og praktisk info

Vores Mystery Tour kan også bookes som gruppe- eller firmaarrangement, hvor samarbejde og tålmodighed bliver sat på prøve. Tag afsted sammen med kollegerne og se, om I kan løse alle gåderne og finde alle ledetrådene!

  • Varighed: 3 timer
  • Pris: 2599 kr + 279 kr. pr person inkl. sejltur
  • Antal deltagere: 5-140 (der betales for min. 10 personer)
  • Velegnet for grupper
  • I bestemmer selv dato og tidspunkt

Vi sørger gerne for forplejning – Se vores menu HER

FAQ – Mystery Tour

Her finder du svar på de mest stillede spørgsmål. Skulle du stadig have et spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvor mange deltagere kan man være til Mystery Tour?

Vi kan tage alt fra 2 til 100 deltagere. Der betales for minimun 10 personer.
Er man mere end 70 personer benyttes to turbåde.

Får vi vores egen turbåd?

Ja, ved booking af Mystery Tour får I jeres egen turbåd både på turen ud og turen hjem.

Hvordan foregår det med forplejning?

Som oftest sørger vi for forplejning. Vi sætter drikkevarer frem på båden og tager med ud i Fruens Bøge. Der afregnes efterfølgende efter forbrug. Vi kan også stå for f.eks. sandwich og tapas. Her samarbejder vi med delikatesseforretningen Klingenberg. Se hele vores menu HER.
I er også velkomne til selv at medbringe forplejning.

Hvor lang tid tager turen

Turen tager i alt 3 timer. Turen ud tager 30 minutter. Herefter har i 2 timer til at løse mysteriet i Fruens Bøge hvorefter turen går retur mod Munke Mose igen.

Hvad er en Game Master

Vores Game Master er jeres vært for dagen. Han/hun guider jer godt igennem hele oplevelsen og hjælper, hvis der opstår problemer undervejs. Jeres Game Master vil også have en aktiv rolle undervejs som en del af oplevelsen.

Hvad skal vi have med?

Sørg for at have tøj på efter vejret og behagelige sko. I skal være udenfor. Ruten I skal gå er ca. 3 km og I befinder jer på stier på hele turen, så I vil ikke blive beskidte undervejs.

Kan turen kombineres med en tur på restaurant i Fruens Bøge

Ja, det er muligt at afslutte Mystery Tour i Fruens Bøge og efterfølgende tage på f.eks. CarlsLund, Restaurant Skovbakken eller Bondestuen og spise. Ønsker I at blive sejlet retur til Munke Mose efter restaurantbesøget er dette inkluderet i prisen. Vær dog opmærksom på, at vi ikke sejler efter mørkets frembrud.

Hvordan bestiller vi?

I bestiller ved at sende en mail på odense@aafart.dk eller kontakte os på telefon 66107080

SE OGSÅ...

mordet i Fruens Bøge

Mystery Tour - Mordet i Fruens Bøge

Løs mordmysteriet med kollegaerne

Vil du med en tur tilbage til de farverige 70’ere? Og er du klar på at indtage rollen som efterforskningsenhed på en af de mest omtalte mordsager i Odenses historie – Mordet i Fruens Bøge?  Styrk jeres relationer og samarbejde, og kom med på jagten efter morderen i den uopklarede mordsag.