Styrk sammenholdet med et firmaarrangement i kano i Odense

Er du på udkig efter teambuidlingoplevelser til jeres næste firmaarrangement? Hvorfor ikke styrke båndene på jeres arbejdsplads med et firmarrangement i kano i Odense? Odense Aafart tilbyder spændende og hyggelige teambuildingoplevelser i hjertet af Odense, der vil styrke relationerne, og danne rammerne for en anderledes teambuilding.

Firmaarrangement i kano på Fyn

Tag sammen på eventyr i en af vores kanoer

Odense Aafart tilbyder firmaarrangementer i kano i Odense, hvor I sammen kan skabe minder på Odense Å og sejle kanoen i jeres helt eget tempo.

Hvert år afholder Odense Aafart firmaarrangementer som sejlads i kano, Mystery Tours og cruises i hjertet af Odense. Et firmaarrangement i kano i Odense er en sjov og anderledes teambuildingoplevelse, hvor I kan arrangere jeres firmaarrangement efter egne ønsker.

Her kan I læse mere om, hvad Odense Aafart kan tilbyde til jeres firmaarrangement.

Vælg mellem 6 forskellige kanoruter

Hos Aafartens kanoudlejning i Odense har vi samlet de bedste ruter, der danner de bedste rammer for jeres firmaarrangement i kano. Kanoruterne lægger op til, at I kan holde en velfortjent pause i de grønne områder langs Odense Å.

Vi har nøje udvalgt 6 forskellige kanoruter langs Odense Å, alt fra byruter til de naturrige langs åen. Odense Aafarts kanonudlejning starter fra kl. 9, og Aafartens kanoer skal afleveres på det aftalte afleveringssted senest kl. 18. Mad og drikke er derfor en god ide, inden I begiver jer ud på jeres firmaarrangement i kano i Odense.

Firmaarrangement i kano på Fyn
Firmaarrangement i kano på Fyn

Kontakt os og hør nærmere

Gå ind på vores hjemmeside og læs mere om de forskellige oplevelser, hvor I også kan sende os en forespørgsel på, hvad I har af ønsker til netop jeres firmaarrangement. Vi glæder os til at danne rammerne for jeres firmaarrangement.