Mangler I inspiration til venindehygge i Odense?

Tag dine veninder med til venindehygge i Odense. Vi har samlet 5 spændende aktiviteter til forskellige aldersgrupper og prisklasser, som I kan opleve i Odense. Uanset om I er til det kreative eller underdørsaktiviteter, findes der aktiviter i Odense til enhver smag.

Venindehygge på Smykbar i Odense
Foto: Pressebillede / Smykbar

Smykbar og Creative space

Gå på opdagelse i den kreative verden og kig forbi Smykbar eller Creative Space til venindehygge i Odense.

Hos Smykbar kan I udfolde jeres kreativitet og lave jeres egne unikke smykker i selskab med dem, I holder af. Smykbar danner rammerne for samvær, fordybelse og venindehygge.

I Creative Space er kreativiteten for alle, uanset om man er en kreativ sjæl eller ej. Hos Creative Space i Odense kan I nyde hinandens selskab, mens I maler på keramik.

Rosé Cruise

Gør jer klar til en hyggelig, stemningsfuld og smagsrig aften, hvor I skal smage lækre rosévine i Odense. Et Rosé Cruise hos Odense Aafart er en enestående lejlighed til at uddybe jeres viden om rosévine og finde jeres personlige favoritter.

Rosé Cruise med veninderne i Odense
Foto: Odense Aafart
Venindehygge hos Kunstmuseum Brandts
Foto: Anita Klitgaard Jensen / Kunstmuseum Brandts

Kunstmuseum Brandts

Kunstmuseum Brandts i Odense kan I opleve en omfattende samling af klassisk, moderne og helt samtidig kunst. Det giver enestående muligheder for at inspirere og skabe nye perspektiver til hinanden. Med oplevelser på 5 etager er der masser af grunde til at stoppe op på Fyns største kunstmuseum.

Gå på opdagelse i Odense centrum

Odense tilbyder et bredt udvalg af butikker. Shopping i Odense er ikke kun en mulighed for at finde noget nyt til garderoben, men også en fantastisk måde at udforske byens pulserende atmosfære og få en smagsprøve på det lokale liv. Hvis sulten melder sig har Odense et bredt udvalg af spisesteder.

Venindehygge i Odense gågade
Foto: Johan Tobias Joensen
Vandcykel med veninderne
Foto: Odense Aafart

Vandcykler

I Odense er det muligt at leje en vandcykel hos Odense Aafart. Her kan I tage på venindehygge i Odense og nyde den smukke natur langs åen, hvor I kan tage turen i jeres helt eget tempo. Når I lejer en vandcykel kan I have jeres egen picnickurv med eller købe mad og drikkelse med fra Aafartens udendørs café.