Spændende events

Året 2024 byder på en masse forskellige og spændende events i Odense. Hos Odense Aafart bestræber vi os bedst muligt på at gøre vores events alsidige, så der er noget for enhver smag. Foråret er godt i gang, og det er indbegrebet af håb og nye begyndelser – og hvordan træder man bedre ind i foråret end med events på Odense Å. Vores smagninger er den perfekte mulighed for at invitere venner, familie eller kollegaer med ud på et idyllisk event i Odense, mens smagsløgene bliver forkælet.

Ølsmagning på Odense Å med Odense Aafart

Ølsmagninger

Er du den helt store øl-enthusiast, og er du klar til at få dine smagsløg udfordret? Så har Odense Aafart de helt rette ølsmagningevents i Odense til dig.

Der findes masser af forskellige øltyper, og øllens verden spænder usædvanligt bredt. Fra de lyse lette pilsnere og frugtige hvedeøl til de tunge, mørke stout og portere – og en hel masse derimellem. Ikke nok med at både farve og smag kan være meget varierende fra øl til øl, så kan alkoholprocenten også svinge fra de alkoholfrie øl og op til de mere hårdtslående varianter på over 10%.

Se datoerne her.

Gin & Tonic Cruise

Odense Aafart byder velkommen til en dejlig aften, hvor vi skal på ginsmagning på den smukke Å. Til eventet i Odense skal vi smage nogen lækre G&T, imens vi lærer lidt om de forskellige slags gin, der findes. Undervejs gør vi stop i Fruens Bøge, hvor vi nyder G&T i de smukke omgivelser.

Sæt dig godt til rette til vores vidunderlige ginsmagningevents i Odense, for der er vidst ikke noget, der slår en smuk forårsaften med en kølig Gin & Tonic i hånden, vel?

Se datoerne her.

Aperol Cruise på Odense Å med Odense Aafart
Aperol Cruise på Odense Å med Odense Aafart

Aperol Cruise

Er du også vild med den populære orange drink? Så er dette Aperol Cruise helt sikkert noget, du vil elske! Vi inviterer dig, dine venner, familie og kollegaer til en uforglemmelig oplevelse i hjertet af Odense.

De fleste kender den klassiske Aperol Spritz, men vi skal også smage, hvad Aperol ellers kan byde på. Kan du heller ikke få nok af den orange aperitif, kan du glæde dig til vores Aperol Cruises.

Se datoerne her.

Vinsmagninger

Opdag en verden af smagsoplevelser med vores vinsmagningevents i Odense. Det er en rejse gennem nuancer, aromaer og smag, der kan tage dig med til fjerne, solbeskinnede steder.

Du får mulighed for at udforske en bred vifte af vine fra forskellige regioner og druesorter heriblandt Riesling, Pinot Noir og Chardonnay. Odense Aafart tilbyder forskellige vinsmagninger i Odense, så uanset om du er til rød-, hvid-, rosé- og mouserende vine, har Aafarten noget til enhver smag.

Se datoerne her.

Vinsmagninger på Odense Å med Odense Aafart
Cocktail Cruise på Odense Å med Odense Aafart

Cocktail Cruise

Sommeren nærmer sig, solen skinner, og det er tid til at nyde lækre cocktails. Odense Aafart byder velkommen til fantastiske aftner, hvor I kan smage forskellige cocktails, mens vi sejler op ad Odense Å.

Cocktails er perfekte til at skabe en god stemning, som I kan nyde i selskab med venner, familie og kollegaer. Vores Cocktail Cruises er den ideelle mulighed for at kombinere lækre cocktails med Odenses smukke og naturskønne omgivelser. Glæd jer til dejlige sommeraftner med skønne drinks og masser af hygge.

Se datoerne her

Læs mere om vores forskellige events i Odense her.