Efterårsferie i Odense med børn

Hvis du skal holde efterårsferie sammen med børnene i Odense eller blot være her en dag eller to, er der mange ting at lave. Odense har mange børnevenlige arrangementer og oplevelser. I denne blog har vi samlet inspiration til 6 forskellige ting, I kan lave sammen med børnene i Odense i efterårsferien. Her er idéer til familier med børn i alle aldre.

Sejl til halv pris med Odense Aafart i efterårsferien

I efterårsferien er det muligt at sejle med Odense Aafarts turbåde og vandcykler til halv pris.

Turen med Odense Aafart er den perfekte oplevelse for familier med børn, og kan kombineres enten med en tur i Odense Zoo, hvor turbåden lægger til, eller med vores populære børneskattejagt ‘Theodors Hemmelige Guldskat’

Hvis I cykler med vandcyklerne, kan I have en lækker picnickurv med, som I kan spise i Fruens Bøge eller i Munke Mose. I efterårsferien kan der være lidt koldt, det er derfor en god idé at medbringe et tæppe, som I kan lægge ud på græsset.

Børnenes Museum

Hvis I vil bruge jeres efterårsferie sammen med børnene i Odense på at tage tilbage i tiden, er museet i Møntergården er god idé. I museet i Møntergården kan I sammen med børnene udforske, hvordan det var at leve før i tiden. Her kan I lege med de gamle museumsting, der gemmer på mange finurlige historier. Udstillingen breder sig over forskellige rum og hvert rum har sit eget tema.
Histotoriet - Børnenes Museum
Creative Space

Creative Space

Hvis I kan lide at være kreative i efterårsferien, så er Creative Space i Odense lige noget for jer. Her kan I være kreative og hygge jer sammen i Creative Space hyggelige omgivelser. Creative Space har flere end 300 forskellig slags keramik og 94 farver at vælge imellem, så der er helt sikkert noget I har lyst til at male. Når I er færdige med at male, overlader i keramikken til Creative Space, så de kan glasere og brænde det. I kan hente det en uge efter besøget.

Gågaden i Odense

Odense er kendt for deres hyggelige gågade med mange små sidegader og mange caféer. Dette er oplagt efter en lang dag på gåben. I gågaden er der ikke langt til H. C. Andersen kvarteret, hvor H. C. Andersen er opvokset. I dette kvarter findes også H. C. Andersens hus, der giver en præsentation af hans liv.

Venindehygge i Odense gågade
Løve Odense Zoo

Odense Zoo

Odense Zoo er en oplagt aktivitet til efterårsferien. Odense Zoo er en hyggelig zoologisk have med mange forskellige dyr fra hele verden. Det er muligt at tage en af Odense Aafarts turbåde fra Munke Mose og til Odense Zoo. Efter besøget er det muligt at tage turbåden tilbage til Munke Mose igen. Når i køber en turbillet med en af turbådene, er den gældende hele dagen.

Leg på Stige Ø

Hvis I kan lide at være aktive eller at være ude i naturen i efterårsferien, er Stige Ø en god idé. Stige Ø er et skønt naturområde med mange muligheder. Her er der mange muligheder for forskellige efterårsferieaktiviteter. I kan cykle med mountainbike, lege på legepladsen og så er der også mulighed for at overnatte i det fri. Der er shelters, bålplads, grillhytte og toiletter.

Stige Ø