Bliv viet ombord på Odense Aafart eller sejl til og fra festen

Hold jeres bryllup på Odense Å

Vidste I, at I kan holde jeres bryllup på Odense Å?

Vi har hos Odense Aafart mulighed for at gøre jeres store dag helt speciel og uforglemmelig. Lad den smukke sejltur op ad Odense Å være en del af jeres bryllupsdag.

Her kan I læse mere om, hvad Odense Aafart kan tilbyde jer på jeres store dag.

Hvert år bliver der afholdt bryllupper ved Odense Aafart. Dette er en helt speciel oplevelse for både brudeparret og gæsterne. Hos Odense Aafart har vi flere forskellige løsninger til jeres bryllupsdag. Aafartens turbåde kan både bruges som en transportmulighed hen til brylluppet, som starten på festen eller til afholdelse af jeres reception. Vi har også hvert år par, som vælger at blive viet ombord på turbåden. 

Få et helt unikt bryllup

Ombord på turbåden har I mulighed for selv at skabe den helt rette stemning for jeres bryllup på Odense Å. I kan nemlig selv pynte båden lige efter jeres ønsker.

Det er også muligt at få jeres eget musik med ombord.

Intet skal mangle på jeres store dag. Ønsker I at afholde jeres bryllupsreception ombord på turbåden, vil der være mulighed for mad, kage, drikkevarer og lignende ombord på båden.

Bryllup på Odense Aafart
Bryllup i Fruens Bøge odense

Sejl til vielsen eller festen

Skal I for eksempel giftes ved det eventyrlige Fruens Bøge eller helt unikt ved Odense Zoo, så kan sejlturen ad Odense Å være den perfekte tilføjelse til jeres dag. Odense Aafarts turbåde kan bruges som transport til disse lokationer, så alle gæsterne kan ankomme samlet eller sejle samlet tilbage til byen, hvis festen skal fortsætte derinde.

På billedet ses en smuk vielse i Fruens Bøge ved Erik Bøghs Sti – lige hvor Odense Aafart lægger til. Selskabet blev sejlet til og fra vielsen med turbåden.

Kontakt os og hør nærmere

Vi vil glæde os til at opfylde netop jeres bryllupsønsker i de mest eventyrlige omgivelser! Vi vil gøre vores bedste for at sikre os at jeres dag bliver uforglemmelig.

Hvis dette lyder som noget for jer og jeres store dag, skal I være velkommen til at kontakte os. Send os en forespørgsel, og lad os sammen skabe de perfekte rammer for jeres store dag.

Bryllup på Odense Å