18. januar 2024

Skippere søges

Vi søger erfarne skippere til Danmarks smukkeste arbejdsplads

Har du drømt om at vågne op til en dag, der primært byder på timer bag roret? Ønsker du et job, hvor du kan bidrage til at give både lokale og turister en unik oplevelse på smukke Odense Å?

Vi søger dygtige skippere til den kommende sæson ved Odense Aafart.

Bryllup på Odense Å

 

Arbejdsopgaverne inkluderer:
Som skipper på vores tre turbåde sejler du glade gæster fra Filosofgangen, forbi Odense Zoo til Erik Bøghs Sti i Fruens Bøge.

Undervejs vil du være ansvarlig for billetkontrol, scanning og salg. Du skal hjælpe gangbesværede gæster ombord, og ved bookinger hjælpe med at sætte mad og drikkevarer frem. Det kan til tider være hektisk, da det er afgørende, at alle gæster får en fantastisk oplevelse, samtidig med at bådene overholder sejlplanen.

Vi arrangerer også forskellige events, såsom vinsmagninger og Musik på Åen. Som skipper vil du være med til at sikre, at vores kunder får en mindeværdig oplevelse. Da vi er et lille team, er det vigtigt med teamspirit og viljen til at arbejde sammen og støtte hinanden.

Vi forventer, at du har de nødvendige papirer for sejlads med passagerer (duelighedsprøve i sejlads for handelsskibe).

 

Hvis du har en håndværksmæssig baggrund og interesse for vedligeholdelse af både og motorer, vil det være en fordel. Dog er det ikke afgørende, da vi er villige til at oplære den rette person, som Odense Aafart forklarer i jobopslaget.

Er det dig, vi leder efter? Så send din ansøgning til eva@aafart.dk og fortæl os om dig selv samt din relevante erfaring.

 

Sæsonen er fra april-oktober og vi søger både deltids-og fuldtidsskippere. Der vil forekomme aftenarbejde i forbindelse med bookinger og vinsmagninger.

Vi glæder os til at høre fra dig

Eva & Morten