11. oktober 2021

Teambuilding og firma event: Mystery Tour

Leder jeres virksomhed efter det helt perfekte teambuilding og firma event? Så har Odense Aafart det helt rette event til jer – nemlig vores Mystery Tour.

Det eFirma Event: Mystery Tour - Det Hemmelige Broderskabr en hæsblæsende gådejagt, hvor I skal løse mysteriet om Det Hemmelige Broderskab. I dette arrangement får I den perfekte cocktail af sammenhold, konkurrence og et indblik i Odenses historie. Dig og dine kollegaer bliver sendt afsted med Aafartens turbåd fra Munke Mose til Fruens Bøge, hvor I stiger af og turen starter.

 

Før i tiden var Fruens Bøge et sted hvor byens rigeste og fineste sejlede hen og festede, spiste og drak på de mange traktørsteder. Dog har ingen vidst, at der har været hemmelige, mørke kræfter, der har holdt byen nede. Et hemmeligt broderskab har eksisteret med deres helt egen dagsorden, der jagter arven efter Oluf Bager. Det er her, I kommer til hjælp!

Firma Event: Mystery Tour - Det Hemmelige BroderskabI bliver inddelt i mindre hold, der hver får udleveret en iPad, som I skal have med jer rundt i Fruens Bøge. På sejlturen ud får I fortalt historien om Oluf Bager og Det Hemmelige Broderskab sammen de første par ledetråde. Ved ankomst til Fruens Bøge starter kapløbet mod tiden! I skal tænke hurtigt, lyve, optræde, samle puslespil og overvinde adskillige forhindringer undervejs.

Her får I en god teambuilding oplevelse, der styrker jeres samarbejde på flere punkter. Efter to timer samles I tilbage i båden og sejler retur til Munke Mose. Her bliver vinderholdet kåret.

Firma Event: Mystery Tour - Det Hemmelige BroderskabMystery Tour er et helt perfekt og oplagt valg til et teambuilding og firma event. Der er lagt op til nogle sjove, underholdende og konkurrence præget timer, hvor I som kollegaer virkelig skal arbejde sammen, tænke kreativt og være tålmodige.

Lyder dette arrangement som noget for jeres firma? Så kontakt os endelig, så sørger vi for en uforglemmelig dag sammen med dine kollegaer.