11. oktober 2021

Sommerferie med børn i Odense

Skal I holde børnevenlig sommerferie i Odense? Så er der mange ting at lave. Odense har mange børnevenlige arrangementer. I denne blog har vi samlet inspiration til 5 sommerferieaktiviteter, som I kan lave i Odense. Her er ideer til familier med børn i alle aldre.

 

Tag på skattejagt

Børn, der læser et skattekort

Foto: Odense Aafart

Hvis I mangler en anderledes og sommerferieoplevelse for hele familien, er det oplagt at tage på skattejagten Theodors Hemmelige Guldskat. I tager turbåden fra Munke Mose og selve skattejagten starter, når I er ankommet til Fruens Bøge. Det er muligt at tage på skattejagt i både weekender og helligdage fra 5. juni og til den 16. august 2021. Skattejagten er beregnet til børn i alderen 4 – 11 år og varer cirka en time.

 

Creative Space

Kvinde, der maler

Foto: Creative Space

Hvis I kan lide at være kreative, så er Creative Space i Odense lige noget for jer. Her kan I være kreative og hygge jer sammen. Creative Space har flere end 300 forskellig slags keramik og 94 farver at vælge imellem, så der er helt sikkert noget I har lyst til at male. Når I er færdige med at male, overlader i keramikken til Creative Space, så de kan glasere og brænde det. I kan hente det en uge efter besøget.

 

Legepladsen i Munke Mose

Midt i Munke Moses smukke natur, finder I den eventyrlige legeplads, der er lavet med inspiration fra de naturlige omgivelser. Her kan børnene lege frit og lade fantasien løbe, mens forældrene kan nyde naturen og for eksempel en kaffe fra Aafartens kiosk. Legepladsen er gratis at besøge.

 

Picnic i det grønne

Mennesker i Munke Mose

Foto: Andreas Bastiansen/Visit Odense

Hvis I vil spise en lækker frokost, er hyggelige Munke Mose en oplagt mulighed til dette. Munke Mose har mange, store træer, hvor det er muligt at finde skygge. Munke Mose ligger ud til smukke Odense Å, hvor det er muligt at leje vandcykler eller kanoer.

I kan have egen picnickurv med eller købe takeaway hos Arkaden Streetfood. I kan også have et tæppe med, som I kan lægge ud på græsset. I Aafartens kiosk er det muligt at købe en kop kaffe eller en is.

 

Zoo

En pige sammen med en giraf

Foto: Odense Zoo

Odense Zoo er en oplagt aktivitet til en børnevenlig sommerferie i Odense. Odense Zoo er en hyggelig zoologisk have med mange forskellige dyr fra hele verden. Det er muligt at tage en af Aafartens turbåde fra Munke Mose og til Odense Zoo. Efter besøget er det muligt at tage turbåden tilbage til Munke Mose igen. Turbilletten varer hele dagen.

 

God sommerferie!