13. marts 2023

Sæsonstart hos Odense Aafart

Så er der sæsonstart ved Odense Aafart

Vi drager mod varmere og mere solrige tider, og i den forbindelse åbner Aafarten lige om lidt!

Det betyder smukke og idylliske sejlture på Odense Å, en masse spændende events og sjov med venner og familie.

D. 1. april er det sæsonstart hos Odense Aafart. Det betyder, at vores turbåde bliver sat i vandet, og at I kan tilbringe tid med venner og familie i skønne omgivelser og smuk natur. Vores turbåde kan have helt op 70 mennesker, og de sejler flere gange om dagen, så I kan sagtens nå at komme med!

Hold jeres påskeferie med Odense Aafart

I forlængelse af sæsonstart hos Odense Aafart betyder det også, at påsken nærmer sig. I den forbindelse holder mange familier fri og sætter næsen op efter hyggelige oplevelser, man kan lave sammen. Og det kan I her!
Udover en skøn og afslappet tur i vores turbåde er der også åbent for vandcyklerne. Her kan man med fordel pakke en lækker picnickurv, sejle ud i naturen og finde jer et sted at spise.

I kan også tage forbi vores kiosk, hvor I vil finde en masse lækre ting på menuen! Skal tørsten stilles, har vi et stort udvalg af sodavand, kaffe, lækker saft og milkshakes. Er det den lille sult, der har sneget sig forbi, så er der både kage, is, pølsehorn, sandwich, snackbræts og lækre gourmettoast!

Hyggelige events står for døren!

Det er ikke kun turbådene, der åbner op i april. April er også måneden, hvor vores events starter. Her er noget for enhver! Måske skal dig og veninderne med til en lækker Rosésmagning, Ladies Night eller et hyggeligt Cocktail cruise? Eller skal drengene have en rigtig mandetur med ølsmagning (og bare rolig, der er både stærke, mørke og lyse øl!), eller et Gin & Tonic cruise på Odense Å? Mulighederne er mange!

Derudover vil der være festlige musikevents! Med alt fra danske folkehits og sømandssange med Styrbror og Bagbror, en John Mogensen Tribute, rockede sange hvor akustiske og mere rolige elementer bliver indført med Sanne Jam til en tur med “En hyldest til Larsen og Gasolin” med Kristian & De Gule Enker.

Vi ser i hvert fald frem til at nyde hvert øjeblik med jer og byde jer velkommen!
I kan også følge med på vores Facebookside for spændende nyheder.