11. oktober 2021

Romantisk date i Odense

Skal I på en romantisk date i Odense? Så er der mange muligheder. Uanset om I skal være kreative, gå en tur, være aktive eller drikke en øl på jeres date, så har Odense meget at byde på. I denne blog har vi samlet 6 forskellige forslag til, hvad I kan gøre på en date i Odense.

Creative Space

Kvinde, der kigger på maling

Foto: Creative Space

Hos Creative Space kan I være kreative sammen. I kan for eksempel lave matchende kopper eller en slikskål til fredagsslikken. Selvom I ikke anser jer selv som kreative, så kan I nyde hinandens selskab og hygge jer sammen i de hyggelige omgivelser hos Creative Space. Det er da romantisk at fordybe jer I at lave matchende keramik.

Creative Space har flere end 300 forskellig slags keramik og 90 farver at vælge imellem, så der er helt sikkert noget, I har lyst til at male. Når I er færdige med at male, overlader I keramikken til Creative Space, så de kan glasere og brænde det. I kan hente det en uge efter besøget.

 

 

Picnic i Munke Mose

Mennesker i Munke Mose

Foto: Andreas Bastiansen/Visit Odense

Findes der noget mere romantisk end en picnic ude i naturen? I Munke Mose kan I medbringe egen picnickurv eller tak away fra en af de mange caféer Odense har at byde på. I kan lægge et tæppe på græsset og bare nyde hinandens selskab. Så bliver det altså ikke mere romantisk. Om foråret og sommeren kan I tage Odense Aafarts turbåd til Fruens Bøge. Når I sejler med turbåden, sejler I igennem Odenses smukke natur og på den eventyrlige Odense Å. Når I køber en turbillet, er den gældende hele dagen, så I kan for eksempel stige af ved Odense Zoo, og sejle tilbage til Munke Mose når I har lyst. En tur med turbåden tager en time i alt. Efter turen kan I købe en kop kaffe eller andre lækkerier hos Aafartens Kiosk.

 

Leje en vandcykel eller en kano

Folk på vandcykel

Foto: Odense Aafart

I Munke Moses smukke og eventyrlige omgivelser, er det også muligt at leje en kano eller en vandcykel fra Odense Aafart. Så kan I cykle eller padle en romantisk tur, hvor I selv bestemmer tempoet. Hvis I lejer en kano, kan I vælge mellem fire forskellige ruter, der har forskellige sværhedsgrader. I kan også leje en vandcykel og have en picnickurv med.

 

 

 

Papas Papbar

Papas Papbar kan I hygge jer sammen med at spille alverdens brætspil. På den hyggelige brætspilscafé kan I vælge imellem mere end 700 forskellige spil. På caféen er der en rigtig hyggelig atmosfære og her kan I også nyde et udvalg af forskellige drikke og snacks.

Arkaden

Hvis I har lyst til noget lækkert at spise, er Arkaden et oplagt valg. Her kan I også spise forskellige retter, hvis I ikke kan blive enige om, hvad I vil have at spise. I kan spise inde i Arkaden eller tage maden med på en tur gennem Odenses smukke gader.

Folk, der drikker øl

Foto: Anarkist

Anarkist

Hos Anarkist kan I spise lækker mad og smage mange forskellige øl. I kan nyde tilværelsen og hinandens selskab i en hyggelig atmosfære.