23. august 2023

H. C. Andersen Festivals

Late night åbent og magiske events hos Odense Aafart

H.C. Andersen Festivals er i fuld gang, og Odense Aafart byder ind med et fortryllende program. Under festivalen, der strækker sig til d. 27. august, er der et hav af fantastiske begivenheder i Odense, og Aafarten er klar til at tage dig med på en unik rejse langs åen.

Som en ekstra overraskelse har Aafarten på andet år udvidet åbningstiderne til kl. 23 onsdag d. 23. og til kl. 24 torsdag d. 24/8 til lørdag d. 26. august. Nu har du og dine venner eller familie mulighed for at nyde aftenen ved åen. Herfra kan I se det storslåede H. C. Andersen Festivals Jubilæumsshow i Munke Mose, hvor I kan skabe uforglemmelige minder og opleve festlighederne fra et anderledes perspektiv.

Her er et udvalg af de begivenheder du kan opleve på åen under festivalen:

Cocktail Cruise på Åen

Odense Aafart byder velkommen til en dejlig aften, hvor I skal smage 3 forskellige cocktails, mens vi sejler op ad åen. Med dette Cocktail Cruise kan I skifte terrassen derhjemme ud med en plads på Odense Aafart, når I inviteres til cocktail cruise på Odense Å. Cocktails er perfekte til at skabe hyggelig stemning, sjove samtaler og gode minder, og nu kan I nyde tre af dem i Odenses flotte naturskønne omgivelser.

25. august kl. 19-20:30

299,- pr. person

 

Ølsmagning: World of Beer
Odense Aafart inviterer i samarbejde med Albani til World of Beer smagning, hvor I får muligheden for at smage en række øl, der har oprindelse fra vidt forskellige steder i verden.

26. august kl. 19-20:30

249,- pr. person

 

Opera på Åen 

Tag plads i vores båd, og lad dig indhylle i tonerne af smuk opera, der fylder luften ved åen. Den enestående kombination af vandets ro og den storslåede musik vil tage dig med på en følelsesladet rejse gennem tid og rum. Opera på Åen laves i samarbejde med Den Fynske Opera.

Opera på Åen kan opleves søndag. 27/8 kl. 14:00, 15:00, 16:00 (kl. 16 udsolgt)

225,- pr. person inkl. et glas rosé

 

Sunset Sax Cruise 

Kom med til en fantastisk aften på Odense Aafart, hvor vi får saxofonisten Michael Rune på besøg til en aften fyldt med dejlig livemusik og lækre drinks.

24. august kl. 19-20:30
109,- pr. person (meget få billetter tilbage)

 

 

Du kan se resten af Aafartens arrangementer her