3. oktober 2023

Idéer til hyggelige aktiviteter for hele familien

Efterårsferie i Odense

Efterårsferien er lige rundt om hjørnet, og det betyder, at der er masser af tid til at nyde det skiftende efterårsvejr og de farverige blade. Hvis du leder efter sjove og hyggelige aktiviteter, så har vi samlet en lille liste med ting, du kan lave i efterårsferien i Odense.

Odense Aafart

Besøg Odense Aafart
Tag på en malerisk tur langs Odense Å med Odense Aafart. Dette er en fantastisk måde at opleve byen på, samtidig med at du kan nyde de smukke efterårsfarver, der spejler sig i vandet. I efterårsferien er der 50 % rabat på skattejagt, rundture, vandcykler og is. Der er altså noget for alle – så tag din familie eller venner med på en vandcykel eller på en sejltur mens I glider gennem byens Å.

 

Biograftur i Bio City
Efterårsferien er den perfekte tid til at se de seneste film, og Biocity i Odense byder på et bredt udvalg af filmoplevelser. Der er noget særligt hyggeligt ved at invitere en veninde eller tage hele familien med på en biograftur i efterårsmånederne, når vinden rusker udenfor. Så tag dit mest komfortable tøj på  og find din plads i biografsædet for at fordybe dig i en filmoplevelse på det store lærred. 

 

Magiske Dage. Foto: Niels Holmgård

Magiske Dage
Hvis du leder efter noget sjovt for hele familien, så er Magiske Dage i Odense perfekt. Magiske Dage i Odense er 3 uforglemmelig dage, hvor hele byen bliver forvandlet til et magisk eventyrland der minder om Harry Potter universet. Uanset om du er ung eller gammel, vil du blive draget ind i den festlige stemning og spændende aktiviteter, der tilbydes. Børnene vil elske den festlige atmosfære og aktiviteter, og de voksne kan også sagtens være med.

 

Odense Zoo
Tag på et eventyr i Odense Zoo, hvor du kan opleve dyrene og deres miljøer. I kan også kombinere en sejltur hos Odense Aafart, med en tur i Odense Zoo. Tag turbåden fra Munke Mose og stå af ved Odense Zoo 10 minutter senere – hyggeligere bliver det ikke, og udsigten undervejs er altså ikke til at slå.

Storms Pakhus. Foto: JMS

Besøg Storms Pakhus
Storms Pakhus har et væld af madboder, der kan glæde enhver mad elskers hjerte. Men vidste du at de også har en masse events? I efterårsferien har de for eksempel græskar udskæring, så man rigtig kan komme i oktoberstemning. Det er gratis at være med til græskar udskæring, hvilket gør at alle kan være med på denne aktivitet. Tjek deres hjemmeside for mere information. 

 

 

Læs mere om hvad du kan lave i efterårsferien hos VisitOdense, hvor du kan få et større overblik over aktiviteter i byen.