6. oktober 2023

Efterårsferie med Odense Aafart

Halv pris på sejlture, is, vandcykler og børneskattejagt

Efterårsferien er lige rundt om hjørnet, og traditionen tro slutter Odense Aafart sæsonen af med et brag af fantastiske tilbud!

Sæsonen lakker nemlig mod enden, og efterårsferien er sidste gang i år, man kan få glæde af Aafartens forskellige aktiviteter, inden der lukkes ned for vinteren. For at markere sæsonens afslutning og for at sige tak for en god sæson har Aafarten valgt at tilbyde halv pris på sejlture,  vandcykler, is og den populære børneoplevelse ”Theodors Hemmelige Guldskat”.

Hvis I ikke allerede har været afsted med Aafarten i år, så er det en fantastisk anledning til at prøve at sejle i Aafartens nye lydløse elbåde.

 

Tag med på eventyrlig skattejagt
”Theodors Hemmelige Guldskat” er Aafartens populære familieoplevelse, hvor børnefamilier kan tage på skattejagt sammen. Skattejagten starter allerede, når I stiger ombord på Aafartens både. Her bliver I sejlet ud til Fruens Bøge, hvor I sammen skal finde hemmelige spor, der forhåbentlig vil føre til den hemmelige guldskat. Mysteriet varer 2 timer. Dette er en fantastisk mulighed for familier at nyde en sjov og budgetvenlig dag sammen i smukke omgivelser langs Odense Å.

 

Oplev Odense Å i efterårsferien 

I efterårsferien er der også halv pris på Rundtur på Odense Å samt vandcyklerne. Det er en oplagt mulighed for at tage familien med på en fantastisk sejltur ned af Odense Å – enten med vandcykel eller turbåd. Hop ombord på turbåden og oplev en naturskøn sejlads, der fører dig langs haverne i Odenses fine gamle kvarterer forbi Odense Zoo og ud til bøgeskoven i Fruens Bøge. 

Hvis I vil tage af sted på egen hånd, er vandcykel et oplagt valg. Her har I mulighed for at sejle rundt og nyde roen på åen og den smukke natur, mens I har et par hyggelige og afslappende timer i selskab med familien eller vennerne. 

 

Tøm isbutikken!

Hvis lækkersulten melder sig på sejlturen, kan man hjælpe med at tømme ud i Aafartens kiosk, inden der lukkes helt ned for sæsonen. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men den er god nok. I kiosken vil der være halv pris på alle slags is, og guffet er naturligvis som altid hjemmelavet

 

Det praktiske

Tilbuddet omfatter 50% rabat på vandcykler, turbåd samt alle isprodukter gælder fra d. 14.- 22. oktober. ‘Theodors Hemmelige Guldskat’ gælder fra d. 14.-21. oktober. 

 

Åbningstider:

Billetsalg, kiosk og vandcykler: Kl. 11-16 (alle dage).

Afgange fra Munke Mose til rundture: Kl. 12.00, 13.00, 14.00 (alle dage).

“Theodors Hemmelige Guldskat”: Kl. 15.00 (tager to timer).

 

Billetter til Aafartens turbåde og Theodors Hemmelige Guldskat, kan både købes online på www.aafart.dk og i Aafartens billetsalg. Vandcykler udlejes ved Odense Aafart.

 

Har du årskort?

Har du allerede sikret dig et årskort til Odense Aafart? Så husk at du i hele efterårsferien kan tage en gratis gæst med på en af Aafartens turbåde! 


Derudover er der også en række andre fordele ved køb af årskortet. Ikke nok med at du kan kan sejle op og ned af åen så meget, du har lyst, så giver årskortet dig også 15% rabat ved leje af vandcykler, samt lækre rabatter rundt omkring i byen. Læs mere om fordelene og hvordan du køber et 2024 årskort på Odense Aafarts hjemmeside (https://www.aafart.dk/aarskort/).