23. november 2022

Geniale julegaveideer

6 julegaveidéer fra Odense Aafart

Vi nærmer os så småt den søde juletid, og du er måske allerede gået i gang med året julegaveindkøb? Står du og mangler inspiration, til hvad du skal give dine kære i julegave? I denne blog har vi samlet 6 julegaveidéer, som alle kan købes hos Odense Aafart.

 

Giv et årskort i julegave!

Odense Aafart kunne i efteråret 2022 endelig lancere det længe ventede årskort!

Årskortet giver indehaveren fri adgang til turbåden hele året samt en række ændre lækre rabatter! Årskortet giver nemlig også 15% på
vandcykler og rabat hos Danmarks Jernbanemuseum, H.C. Andersens Museum, Den Fynske Landsby og meget mere. Derudover kan man i hele april og efterårsferien medbringe én gratis gæst i turbåden. Hvis du kender en, der elsker en idyllisk og hyggelig sejltur i smukke omgivelser, så er årskortet den helt perfekte julegave!

Årskortet koster 299 kr. pr. voksen og 229 kr. pr. barn (3-11 år).

Du kan læse meget mere om årskortet her.

 

Giv et gavekort i julegave!

Et gavekort til Odense Aafart er den perfekte løsning, hvis du stadig er i tvivl om, hvad du skal give venner og familie i julegave. Odense Aafart tilbyder et stort udvalg af gavekort, og vi har samlet en oversigt over dem alle herunder.

Gavekort til Rundtur på Odense Å

Giv dine kære et uforglemmelig oplevelse med et gavekort til Rundtur på Odense Å, hvor de kan opleve Odenses fine gamle kvarterer samt den smukke natur rundt om Odense Å. Turen kan kombineres med et besøg i Odense Zoo, skovtur i Fruens Bøge eller et besøg i Den Fynske Landsby.

Når man har nydt nogle hyggelige stunder, kan man med samme billet tage båden tilbage til Munke Mose lidt senere på dagen, hvor der igen er mulighed for at besøge vores kiosk og få en forfriskning.

Et gavekort til Rundtur på Odense Å koster 115 kr. pr. voksen of 85 kr. pr. barn (3-11 år) inkl. sejltur tur/retur og kan købes her.

 

Gavekort til Musik på Åen

Et gavekort til Musik på Åen er den perfekte julegave, hvis man elsker at sejle op og ned ad Odenses smukke å mens man lytter musik
fra nogle af Danmarks mest elskede musikere!

 

Et gavekort til Musik på Åen koster 169 kr. inkl. sejltur tur/retur og kan købes her. 

 

Gavekort til Cruises

Gavekort

Gavekort

Med et gavekort til en af Odense Aafarts cruises, kan man skifte terrassen ud med en plads hos Odense Aafart og cruise op og ned af
åen med et iskoldt glas i hånden i fantastisk selskab.

I 2023 kan man vælge mellem to fantastiske og forfriskende cruises, nemlig Gin & Tonic Cruise og Cocktail Cruise.

Man skal være minimum 18 år for at kunne deltage i disse cruises.

Et gavekort til cruises koster 329 kr. inkl. sejltur og drinks og kan købes her.

 

Gavekort til Vinsmagning

Kender du også en vinelsker, som elsker at nyde et glas vin ude i den friske og smukke natur? Så er et gavekort til Vinsmagning den helt perfekte julegave!

Odense Aafart afholder  en lang række vinsmagning er,

Man skal være minimum 18 år for at kunne deltage i vinsmagninger.

Prisen for et gavekort til Vinsmagninger er 329 kr. inkl. sejtur og drinks.

 

Gavekort til Vinsmagninger kan købes her.

 

Gavekort til Ølsmagninger

Øl er ikke bare øl. Der findes så mange forskellige smager, nuancer, aromaer og styrker. Dyk ned og eksperimenter med de mange forskellige slags øl i den friske natur omgivet af dejligt selskab. Odense Aafart udvider folks øl-horisont med et stort udvalg af temaer, der involverer alt fra mørkt øl til indernationale øl.

 

Man skal være minimum 18 år for at kunne deltage i Ølsmagninger

Et gavekort til ølsmagninger koster 269 kr. inkl. sejltur og øl. Køb dit gavekort her.