28. oktober 2022

140-års jubilæum hos Odense Aafart

Odense Aafart har igennem årene ramt utallige imponerende milepæle – heriblandt 140-års jubilæum! Efter en udfordrende periode med mange med- og modgange har 2022 budt på en vellykket og succesfuld sæson.

140-års jubilæum hos Odense Aafart

I 140 år har Odense Aafart trofast “sejlet op ad Åen” med glade gæster i alle aldersgrupper, og Odense Aafart er blevet til en ikonisk del af Odenses kulturarv. Generationer af gæster har i årevis taget deres børn og børnebørn med på en uforglemmelig oplevelse med Odense Aafart, og sådan vil det forhåbentligt blive ved i mange kommende generationer.

For at fejre 140-års jubilæum hos Odense Aafart blev 2022 sæsonen åbnet og afsluttet med lækre rabatter for alle gæster.

Odense Aafart i tidens løb

140 år er en stor milepæl for den Odense baserede virksomhed, og Odense Aafart er kommet langt fra dens første dampbåd i 1883 til turbåde, vandcykler, kanoer m.m. i 2022.

Aafart historie

Aafart historie

Odense Aafart blev etableret i 1882 og transporterede oprindeligt ’de rige og fine’ mennesker fra Munke Mose til Fruens Bøge. I dag er Odense Aafart allemandsrejse, og favner alt lige fra familiesøndagsturen på åen, vinsmagnings- og musik arrangementer til Mystery Tours teambuilding for virksomheder.

Trods den nuværende succes har Odense Aafart skulle overkomme mange udfordringer. Alt fra konkurrence af sprogvognen i 1911, følgerne af 2. verdenskrig i 1940’erne, Covid-19 pandemien i 2020 og stjålne kanoer i 2022. Odense Aafart har mødt disse udfordringer med stærkt gåpåmod, og det har skabt et styrket fællesskab i Odense.

Eva Pasgaard til Best of Odense 2020

Aafartens stærke vilje og gåpåmod blev bl.a. anerkendt under Covid-19 pandemien i 2020 af Ugeavisen Odense, som efter den populære stemme vandt Årets Coronafighter til Best of Odense 2020.

Tak, tak, tak. Som alle har været inde på, har det været et mærkeligt, mærkeligt år, og vi har ikke givet op. Vi har kæmpet. Det er mærkeligt at stå her alene. Morten, vi har kæmpet sammen, og vi har klaret den” lød det fra Eva Pasgaard ved modtagelsen af prisen – hvor vinderne dette år kun måtte komme 1 person på scenen.

Nye koncepter i fremtiden

Odense Aafarts langvarige succes skyldes medarbejdernes fantastiske evne til at videreudvikle og tilpasse sig aktuelle omstændigheder. Udover sejlture har det de seneste år bl.a. resulteret i nytænkende koncepter, såsom teambuilding aktiviteter med Mystery Tours, børnevenlig gådejagt med Theodors Hemmelige Guldskat, lanceringen af det længe ventet årskort og udviklingen af en app til indendørs teambuilding aktiviteter.

Odense Aafart tilbyder rigeligt af oplevelser hele året rundt, og der videreudvikles konstant nye koncepter for at skabe de bedste oplevelser for gæsterne.

 

Hos Odense Aafart ser vi frem til fejringen af det næste jubilæum!