Handelsbetingelser Odense Aafart

Odense Aafart ApS, Filosofgangen 30B, DK-5000 Odense C, CVR-nr.: 87806316 har ansvaret for booking på denne side.

HANEDLSBETINGELSER
Her på siden kan du læse om handelsbetingelserne samt yderligere information for køb hos Odense Aafart.

ONLINE BILLETTER
Billetter købt online kan fremvises på din smartphone eller en printet version. Ved ankomsten til Odense Aafarts turbåd scannes billetten nemt og hurtigt.

Din billet er gyldig til den dag og den afgang, du har valgt i forbindelse med dit køb.

Odense Aafart modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort, VISA, Mastercard og Mobilepay. Virksomheder som ønsker at betale via EAN-nummer eller modtage en faktura bedes kontakte os telefonisk eller pr. mail. Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.

 

GYLDIGHED

Din billet er gyldig til den dag og den afgang (tidspunkt), du har valgt i forbindelse med dit køb, og som står noteret på billetten.

 

LEVERING

Online billetter vil blive leveret til den oplyste e-mailadresse umiddelbart efter, vi har modtaget din ordre.

Husk at tjekke din “uønsket post” folder og dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget mailen.

Odense Aafart påtager sig ikke noget ansvar for forsinkelser i levering, som skyldes tekniske problemer. Der beregnes ingen gebyrer.

Skulle du imod forventning ikke modtage e-mail med billet, medbring da print af ordrebekræftelsen og henvend dig i billetsalget eller kontakt Odense Aafart på tlf. +45 66 10 60 70 eller odense@aafart.dk.

 

FORTRYDELSESRET

I henhold til ”Lov om forbrugeraftaler § 18, stk. 2 nr. 12” er billetter og årskort købt på nettet ikke omfattet af fortrydelsesretten. Billetter kan således ikke refunderes.

Det er muligt at ombooke billetter til ’Rundtur på Odense Å’ frem til 24 timer før afgang til en anden dag og afgang. Læs mere om dette under afsnittet ’OMBOOKING’

Du har ifølge dansk lovgivning 14 dages fortrydelsesret på køb af gavekort. Det forudsætter dog, at du eller modtager ikke har indløst gavekortet inden.

Gavekort er gyldige 3 år fra købsdatoen.


OMBOOKING

Ved køb af billetter til ’Rundtur på Odense Å’ er det muligt for kunden at ombooke disse til en anden dato og tidspunkt (afgang) frem til 24 timer før afgangstidspunktet.

Dette gøres på ’min side’

Køb af events er bindende, og det er ikke muligt at få ombooket disse billetter.

 

PERSONDATBESKYTTELSE

Når du handler via vores webshop, afgiver du følgende informationer:

Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.

Gæsten accepterer ved sin betaling, at Odense Aafart ApS må opbevare dennes personlige oplysninger. Formålet hermed er at muliggøre en almen kundeadministration, at sikre, at Odense Aafart ApS har adgang til pålidelig persondokumentation, såfremt der skulle ske en ulykke, aflysning m.m.

Personoplysninger registeret ved Odense Aafart opbevares i højst 5 år, hvor efter oplysningerne slettes.

Kundeoplysningerne opbevares ikke krypteret og videregives ikke til tredjemand. Der opbevares ikke personfølsomme oplysninger.

FORCE MAJEURE
Odense Aafart kan ikke gøres aftale- eller erstatningsansvarlig, når der optræder en begivenhed (force majeure), som er uden for Odense Aafarts kontrol.

Det er tilfældet ved bl.a. krig, trussel om krig, naturkatastrofe, atomkatastrofe, oprør, uroligheder, terroraktiviteter, trussel om terror, ugunstige vejrforhold, brand, importforbud, sundhedskriser, epidemier og lignende sygdomsudbrud, karantæner og isolationer påberåbt af nationale myndigheder.