TILBAGE

Vinsmagning: Pinot Noir

Sted

Filosofgangen 30
5000 Odense C

Pris

Pris 329,-

Hvornår

kl. 19:00
d. 3. maj 2024

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

Vil du med på en tur, hvor du får mulighed for at få ny viden om Pinot Noir? Så tag med på en sejltur ned ad Odense Å når vi indbyder til smagning af et udvalg af Pinot Noir vine.

Den følsomme, vanskelige, og absolut vidunderlige drue. Pinot Noir bliver brugt i nogle af verdens dyreste vine og er elsket af vinnørder over hele verden. Smagen og duften er helt sin egen. Den kan under de rigtige forhold og i de rigtige hænder give enormt charmerende vine med en forbløffende smagsrigdom. Druen kan afspejle terroir som ingen anden rødvinsdrue.

Men hvor i verden smager Pinot Noir bedst? Hvad er forskellen og hvad er lighederne fra Bourgogne til New Zealand? Og hvordan kender du altid din Pinot Noir i glasset? Denne smagning tager dig verden rundt med Pinot Noir og hjælper dig med at finde din egen Pinot Noir-stil.

 

Se frem til en hyggelig og afslappet aften og ikke mindst en fantastisk smagsoplevelse, mens du nyder udsigten til den maleriske natur. Der er næppe nogen bedre måde at opleve Odense Å på.

Stemningen er afslappet og der er god plads til både sniksnak og hyggeligt samvær ombord.

Praktisk information:

Hvornår:
3. maj d. kl. 19:00-20:30

Pris:
Prisen er 329 kr. inkl. sejltur

Hvor:
Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.

Vi mødes 15 minutter før afgang på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.