TILBAGE

Aftensejlads – Musik på Åen – Kristian & De Gule Enker

Sted

Filosofgangen 30B,
5000 Odense C.

Pris

169,-

Hvornår

kl. 18:00, 19:00, 20:00
d. 17. august 2024

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

På stor opfordring fra vores gæster kan vi igen i år præsenterer Kristian & De Gule Enker – ”En hyldest til Larsen og Gasolin”! Sidste år blev alle afgange udsolgt, så vi anbefaler at købe billet i god tid.

Forsangeren Kristian leverer med bandet De Gule Enker en kavalkade af Kim Larsens og Gasolins største sange. Til sammen sætter de en stor ære i at fortolke de originale versioner med et lille twist af deres egen ånd, alt sammen i bedste Kim Larsen-stil. Kristian leverer numrene med en autentisk stemme –  ja, man kan faktisk blive helt i tvivl om det er Kim Larsen selv, der synger.

Ud over de genkendelige sange fra Kim Larsen og Gasolin, spiller bandet også en håndfuld af deres egne numre, som er skrevet i smukke og poetiske Larsen-stil. Tag med på en nostalgisk og stemningsfyldt tur på åen, hvor der vil være mulighed for synge med på det bedste af Kim Larsen og Gasolin. Læs mere om bandet her.

Kristian & De Gule Enker består af:

Kristian Hansen: Vokal og guitar
Mads Peder Nielsen: Leadguitar
Mogens Thomsen: Bas og kor
Torben Rasmussen: Trommer og kor

Lørdag d. 17/8 kl. 18:00, 19:00 og 20:00 

Prisen for hele herligheden (tur-retur) er 169 kr. pr. person.

Øl, vand og vin kan købes i kiosken, inden du stiger på båden, og det er også muligt at købe drikkevarer ombord. Egne drikkevarer og mad må ikke medbringes på musikturene. Musik på Åen er meget populært, så vi anbefaler, at du køber billetter i god tid. På spilledagen sælges resterende billetter i kiosken efter først til mølle-princippet. Musik-båden stopper ikke ved Odense ZOO.

I forbindelse med Musik på Åen kan du i 2024 opleve disse bands