Sejl til Danmarks hyggeligste zoo

Start jeres tur i Odense Zoo med en tur med Aafarten og bliv en oplevelse rigere. Turen på Odense Å er fantastisk smuk og slår stemningen an til en hyggelig dag i zoo. Når dagen i zoo er slut, tager I båden tilbage til Munke Mose igen.

Ud over den fantastiske oplevelse, så er den store fordel ved at sejle til Odense Zoo, at I kan springe køen over ved indgangen. Der er ingen stress og jag og ingen lange køer ved Aafarten. I kan købe entrébillet til samme pris som ved Odense Zoos indgang eller I kan vise jeres årskort hos os.

Hvis I gerne vil parkere jeres bil ved Odense Zoo, kan I alligevel sejle en tur med Aafarten. I kan stige på ved Erik Bøghs Sti i Fruens Bøge eller ved Odense Zoo, sejle til Munke Mose og retur til zoo. I får samme oplevelse, som hvis I starter inde ved byen og I kan tage bilen hjem fra zoo.

 

Tag en pause på vandet

I kan også vælge at tage en pause midt på dagen i zoo. I kan hoppe på Aafarten og tage en times afslapning på vandet omgivet af grønne blade og åens ænder og andre dyr. Det er en god måde at få en lille pause fra alle indtrykkene i zoo både for børnene og for de voksne. Efter en times pause, er I igen klar til at møde dyrene og udforske resten af zoologisk have.

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk