En vaskeægte romantisk bryllupshistorie

 
Ærø er blevet hele Danmarks Bryllups-Ø. Par fra hele verden rejser til øen for at gifte sig. Men Ærø er ikke det eneste sted, hvor giftelystne kan blive gift på en unik og anderledes måde i idylliske og pittoreske omgivelser. Det kan man også i H.C. Andersens hjemby. 


Måske har du været så heldig at have overværet en brud og gom i et romantisk øjeblik i og omkring Odense Aafart eller ombord på en turbåd. Hvert år bliver der holdt bryllup ved Odense Aafart, og lige nu er det højsæson for bryllupper. Hos Odense Aafart kan man vælge at starte brylluppet med en bådtur på Odense Å inden middagen. Man kan også vælge, at hele brylluppet skal foregå om bord på båden. Der er stor forskel på gæsters ønske til deres fest og derfor kan der sammensættes forskellige typer program for festen.

Et af de par som valgte at holde deres bryllup hos Odense Aafart er Jacob og Asmahan. De er lige blevet gift på en dejlig solrig majdag. Jacob og Asmahan har været kærester i 10 år. Nu har de sagt ’JA’ til hinanden og er blevet mand og kone.

Det er en særlig oplevelse at blive gift i et sceneri af smuk grøn natur. Jacob og Asmahans bryllup var således også meget romantisk med hvid brud, overdådige kjoler, kjole og hvidt, brudepiger og blomster i lyserødt, rød løber, musik og sejltur på Åen. Det var en uforglemmelig dag med uforglemmelige oplevelser, både for brudeparret og deres gæster. Jacob og Asmahan fik hinanden til sidst, ligesom i eventyrene, og hvad var mere passende end at det skete i eventyrbyen Odense. 

 

Book nu, så du er sikret en båd lige præcis den dag, du vil holde dit arrangement.

Kontakt os på tlf. 66 10 70 80 eller skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre nærmere.

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk