Eventyr på Åen-pakke for firmaer

Inviter medarbejdere, kolleger, kunder eller samarbejdspartnere på en helt speciel oplevelse på Odense Å. Book en turbåd og Eventyr på Åen-konceptet, og oplev H.C. Andersens eventyr og en tur med Aafarten på en helt anderledes måde.

 

Om Eventyr på Åen-pakken

Skuespilleren Torben Iversen tager imod jer ved båden i skikkelse af H.C. Andersen. Han sejler med og fortæller undervejs om H.C. Andersen og hans eventyr. På bredden opfører børneskuespillere fra H.C. Andersen Paraden små udsnit af eventyrerne – hele vejen fra Munke Mose til Fruens Bøge. På sejlturen tilbage mod Munke Mose kan I igen vende opmærksomheden mod den smukke natur og hinanden.

 

Pris for arrangementet

Pakke 1: 
Book Eventyr på Åen og en hel turbåd. Pris kr. 7.000 mandag-torsdag og 8.000 kr. fredag, lørdag og søndag. 

Ring til os på tlf. 66 10 70 80 mellem kl. 11.00-14.00 på hverdage eller skriv en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Praktiske oplysninger om Eventyr på Åen-pakken

Varighed: 1 time
Maks. antal personer: 70

I kan opleve Eventyr på Åen på dansk, engelsk eller tysk.
I kan booke Eventyr på Åen-pakken alle dage fra 1. april til 1. november - dog først fra kl. 15 på hverdage.
I kan bl.a. tilkøbe lækker kage og kaffe. I er også velkomne til at medbringe jeres egen mad og drikkevarer til turen.


Med H. C. Andersen ombord 

Kunne du tænke dig en tur på åen sammen med selveste H.C. Andersen? Turen går fra Fruens Bøge til Munke Mose, hvor Torben Iversen i rollen som H.C. Andersen veloplagt og indlevende fortæller en række af de mest kendte og måske også mindre kendte eventyr af H.C. Andersen.

Hvis der skal fejres en helt særlig fest som f.eks. fødselsdag, guldbryllup o.lign. fortæller H.C. Andersen gerne et helt særligt eventyr med dagens hovedperson(er) i hovedrollerne ud fra stikord. Det er en helt unik oplevelse, hvor hygge, samvær, den gode historie og måske en enkelt sang eller to er i centrum.

H.C. Andersen elsker at fortælle, men der er selvfølgelig også plads til spørgsmål, hyggesnak og sjove anekdoter fra Iversens 3 årtier som H.C. Andersen. Så book en tur med H.C. Andersen og lad dig opsluge af eventyrerne ombord på Aafarten midt i H.C. Andersens hjemby.

Dette arrangement indeholder ikke skuespil af eventyrerne langs åen.

Pris 2000 kr i tillægspris til leje af turbåd for en time. 

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk