Det siger de besøgende om Odense Aafart

Ved Odense Aafart har vi mange glade gæster, og det er vi ekstremt taknemmelige over. For når vores gæster er glade, er vi glade. Glæde smitter og derfor vil vi gerne sige tusind tak for alle, der har taget sig tid til at skrive en glad anmeldelse af os på TripAdvisor, Facebook og Google. Det betyder alverden for os!

 


Tripadvisor

At sejle med Odense Aafart på Odense Å er et must når man er i Odense. Tæt på det pulserende byliv sejler man i ly under hængende trætoppe forbi Odense Zoo til den legendariske Fruens Bøge Skov.

Skøn oplevelse hvor man sejler fra Odense midtby ned ad Odense å til Odense Zoo. En dejlig afslappende og hyggelig tur. Åen løber gennem nogle skønne områder, hvor flotte huse ligger ned til åen.

Rigtig flot tur, hvor man sejler gennem noget af Odense i ca en time. Undervejs kan man vælge at stå af to steder eller tage turen retur med det samme. Bådene er flotte, og der er masser af plads. Meget idyllisk rundfart hvor naturen virkelig er i fokus. Der er meget liv på åen i form af kajakker og vandcykler mv, og det gør turen ekstra hyggelig. Vores skipper var flink og imødekommende.


Fantastisk Aafart med H. C. Andersen fortælling. Sønnike var helt betaget af den levende fortælling og aktørerne langs bredden. Man bliver stolt af Fyn og historien omkring HCA, og hvor er der smukt langs åen.

Super hyggelig tur på Odense Å, hvor man i langsomt tempo sejler op af åen. Det kan anbefales at købe entrebilletterne til Odense Zoo, når man stiger ombord på Aafarten, så sejler man direkte til Odense Zoo og går ind i parken, uden at stå i kø. Efter man har brugt dagen i Zoo, kan man sejle tilbage og så befinder man sig lige ved centrum igen.

Vi har i dag været ude og sejle med Odense Aafart. Vi valgte den "eventyrlige rejse", hvor en skuespiller, som er klædt på som H. C. Andersen, er med på turen og læser op af forskellige H. C. Andersen-fortællinger. Samtidig sejler man forbi andre skuespillere, som er klædt ud og spiller den historie som vi får fortalt.

Det hele var tilrettelagt rigtig godt, og man sidder i båden som et lille barn og lytter til de gode gamle historier.

En tur som jeg absolut kan anbefale, især hvis man har børn fra 5 år op til 12.

 

Facebook

En af de bedste attraktioner i Odense - både for lokale og turister. En skøn oplevelse, som jeg helt sikkert skal opleve snart igen.
 

Tak for en fantastisk tur. Kommer helt sikkert næste år.

Super dejlig sejltur som mine børnebørn nød i fulde drag og mig med.???? Har ikke sejlet siden jeg var barn. Fantastisk oplevelse.
 

Skøn mulighed at have i Odense. Mine børn er vilde med det og så er personalet venlige og serviceminded.

Eventyr på åen er en helt igennem fantastisk oplevelse.


Super hyggeligt og en dejlige oplevelse for store og små.


Havde min mor på 86 med på en hyggetur til Fruens Bøge og tilbage igen. Sommerens bedste oplevelse :-)

 

Google

Hygge og fantastisk stemning i skønne omgivelser.

Super hyggelig sejltur.


Var på Eventyrtur med Aafarten, det var rigtigt hyggeligt og en meget fin tur.


At sejle op af åen - Så bliver det ikke meget mere odenseansk! Det er så hyggeligt og flot en tur.


4 personer, picnickurv og bajere = fantastisk på en sommerdag. Turen ud til zoo er super flot!

 

 

 

 

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk