Udtalelser fra virksomheder

Kolleger fra flere virksomheder rundt omkring i landet har grinet, hygget, konkurreret og opdaget nye sider af hinanden på et af Aafartens firmaarrangementer. Her kan du læse om deres oplevelser.


Udtalelse fra Topdanmark: Social hyggedag for personalet

I juni 2015 var 33 medarbejdere fra Topdanmark sat stævne i Munke Mose. Salgschef Torben Eskelund havde arrangeret en hyggedag for sit personale, som normalt kører på landevejen. Så for Torben var Aafartens firmaarrangement en oplagt mulighed for at invitere til socialt samvær på tværs af flere afdelinger.

”Vi fik tilrettelagt arrangementet efter vores behov, så vi sejlede om morgenen og spiste morgenmad i stedet for frokost. Det var rart, at det kunne lade sig gøre. Og medarbejderne har kun givet positive tilbagemeldinger. Alle syntes, det var en rigtig god dag. Vi fik talt sammen på en anden måde end normalt under sejlturen på Odense Å, og det var godt med en social hyggedag væk fra hverdagen. Selv om vi laver forskellige ting hvert år, så kunne jeg godt forestille mig, at vi fremover ville sejle en tur med Aafarten, for selve sejlturen er virkelig en god måde at være sammen på,” fortæller Torben Eskelund.

Topdanmark var på 4 timers firmaarrangement med teambuilding og sejltur på Odense Å.

Om Topdanmark
Topdanmark blev grundlagt i 1899 og er i dag Danmarks næststørste forsikringsselskab med over en million privatkunder, hvert andet danske landbrug og hver sjette virksomhed i Danmark. Topdanmark har ca. 2.700 medarbejdere fordelt over hele landet.
Læs mere om Topdanmark på www.topdanmark.dk


Udtalelse fra DGM: Firmaevent var en sjov oplevelse, der passede perfekt til vores ønsker

”Da vi er to afdelinger i hhv. Billund og Kastrup, var Fyn et oplagt sted at holde vores årlige firmaevent i september. Vi skiftes til at planlægge det og det handler om at overraske vores kolleger med gode oplevelser. Vi var 7 medarbejdere og 7 ægtefæller i aldersgruppen 20’erne til 60’erne, så det var vigtigt, at det var noget, alle kunne være med til”, fortæller Pernille Arentoft fra DGM Denmark.

Og Aafartens firmaevent levede op til kravene og indfriede håbet om en god oplevelse. Pernille siger:

”Vi havde kørt i en time for at komme frem, så det var helt passende at være ude og få frisk luft. Alle havde det sjovt og hyggeligt, og det var ligegyldigt, hvilken alder eller størrelse man havde – alle kunne være med. Det var rigtig fint, at der var forskellige aktiviteter, og specielt klodsmajor var super sjovt, der gik vi helt amok.”

Det var også et stort plus i bogen, at det var muligt at sammensætte personalearrangementet, så det passede til virksomhedens øvrige program: ”Da vi ringende over for at booke firmaeventet, lyttede de til vores behov og kom med forslag til, hvordan det kunne tilpasses os. Det var rart, at vi ikke skulle passes ned i en standardpakke”, slutter Pernille Arentoft.

DGM var på 4 timers firmaarrangement med teambuilding og sejltur på Odense Å.

Om DGM
DGM tilbyder totale løsninger for virksomheder i Danmark: Alle forhold vedrørende klargøring af farligt gods til transport med fly, bil, tog eller skib. DGM blev etableret i Holland i 1987. I 1994 åbnede afdelingen i Kastrup, og i 2000 blev der åbnet en afdeling i Billund Lufthavn.


Udtalelse fra EG: Firmaarrangement med fleksibilitet og masser af sjov – især på segway

29 medarbejdere fra EG AX Odense havde sat hinanden stævne ved Aafarten torsdag d. 27. august efter arbejdstid. Kaspar Hasson, udviklingschef, var ansvarlig for at planlægge firmaarrangementet, og for ham var der særligt to afgørende faktorer for, at valget faldt på Firmaevent på Åen:

”Vi har før været ude at bowle og køre go cart og den slags, men der har altid været nogen, som ikke har ønsket at deltage. Aafartens arrangement kunne alle deltage i og mange havde specifikt efterlyst at prøve at køre på segway. Så det var afgørende for os, at vi kunne køre på segway.

Og så oplevede vi meget stor fleksibilitet i forhold til at imødekomme vores behov. Vi havde ikke så meget tid til rådighed, som pakken lagde op til, og her skræddersyede Aafarten arrangementet 100 % til os. Det var ret fantastisk, for det betød, at vi fik det hele til at gå op i en højere enhed.”

Kaspar fortæller, at segway-kørslen levede helt op til deres forventninger, og beskriver det som det bedste indslag på turen: ”Vi blev som børn igen – det var sjovt, og alle medarbejderne var glade.” Han slutter af: ”Vi fik value for money, prisen kontra indhold var yderst rimelig. Og så var der rigeligt øl, vand, champagne og mad, hvilket også betyder en del sådan en dag. Sidst men ikke mindst så gjorde drengene fra Aafarten det helt fantastisk, de fik virkelig skabt en sjov og hyggelig stemning. Jo, jeg vil bestemt anbefale Firmaevent på Åen til andre virksomheder.”

EG var på 4 timers firmaarrangement med teambuilding og sejltur på Odense Å.

Om EG
EG leverer branchespecifikke it- og erp-løsninger til fx produktion & logistik, handel og forsyning. EG er Dynamics AX-partner. EG har eksisteret siden 1977og har over 1.800 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Grønland.


Udtalelse fra VandCenter Syd: Sommerudflugt for medarbejdere var et super professionelt arrangement

VandCenter Syd i Odense holdt sommerudflugt for 107 af deres medarbejdere ved Odense Aafaart. At valget i år faldt på Aafarten, var der ifølge controller Christina Nielsen mange gode grunde til. ”Vi har ikke været på sommerudflugt i Odense i mange år, og byen har jo så meget at byde på, at det var oplagt at spare køretiden og blive i lokalområdet. Vi har qua vores arbejde en tæt relation til Odense Å og Odense Aafart, og det ligger i gåafstand fra virksomheden, så det var et helt perfekt valg for os.”

”Vi havde en rigtig god dag med flot solskinsvejr, aktiviteterne var sjove og udfordrende, og der var en god stemning i de flotte omgivelser i skoven og ved åen.
Det var et super professionelt arrangement, og folkene fra Aafarten var meget engagerede. Der var styr på alt det praktiske. Turbåden blev liggende under hele arrangementet, så vi kunne nyde sandwich og kage ombord – det var lækkert. Og så var der sat wc op, hvilket var en virkelig god foranstaltning, når vi var så mange mennesker.

Jeg vil helt klart anbefale andre virksomheder at booke Firmaevent på Åen. Og faktisk er jeg overbevist om, at oplevelsen gjorde, at mange af vores medarbejdere vil benytte Aafarten privat, fordi de fik øjnene op for, hvor skøn den sejltur er …,” slutter Christina Nielsen.

Vandcenter Syd var på 4 timers firmaarrangement med teambuilding og sejltur på Odense Å.

Om Vandcenter Syd
VandCenter Syd har rødder tilbage til 1853 og er et af Danmarks største og ældste vandselskaber. Der er 186 medarbejdere, som arbejder med drikkevandsforsyning, spildevandshåndtering og andre aktiviteter, som fx rundvisninger for skoleklasser m.fl. på renseanlæg og vandværk.


Udtalelse fra PPR Nordfyns Kommune: Vi kunne hygge og være fjollede på vores sociale medarbejderdag

Hvert år arrangerer festudvalget i PPR, Pædagogisk-Psykologisk Rådgivning, i Nordfyns Kommune en social dag for medarbejderne i afdelingen. I år var 30 personer afsted, og turen gik til Odense Aafart.

”Det bedste ved firmaeventet var sejlturen. Den var så hyggelig, og vi kunne slappe af og snakke sammen stille og roligt. Det var lige det, vi havde brug for,” fortæller en af medarbejderne i PPR. ”Der var en god balance mellem sejltur og aktiviteter. Hvis jeg skal summere det op, så vil jeg sige, at vi fik et pusterum fra hverdagen, vi kom ud i naturen, vi kunne hygge og være fjollede.”

PPR, Nordfyns Kommune var på 4 timers firmaarrangement med teambuilding og sejltur på Odense Å.

Om PPR, Nordfyns Kommune
Den overordnede målsætning for alle PPR er at understøtte og fremme børn og unges udvikling, læring og trivsel bedst muligt. I PPR er følgende faggrupper: ergoterapeuter, fysioterapeuter, logopæder/tale-høre-konsulenter, læsekonsulent, psykologer, pædagogisk konsulent og vejledende pædagoger, som alle har en særlig viden og ekspertise vedr. børn og unge med særlige behov.

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk