TILBAGE

Ølsmagning: Hvedeøl

Sted

Filosofgangen 30
5000 Odense C

Pris

269,- pr. person

Hvornår

kl. 19:00
d. 31. maj 2024

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

Kom med ombord til en fantastisk sejltur langs Odense Å, hvor vi skal smage forskellige smagfulde hvedeøl. Dato: 31. maj 2024

 

Er du klar til at få dine smagsløg udfordret? Så har Odense Aafart det helt rette arrangement til dig, når vi i samarbejde med Anarkist Beer & Food Lab inviterer til ølsmagning med temaet “Hvedeøl”.

Hvedeøl er traditionelt overgæret og er karakteriseret af en sødlig, frugtig, men også krydret og i nogle tilfælde syrlig smag.

Hvedeøl er fremstillet ved brug af en betydelig mængde hvedemalt i stedet for den traditionelle bygmalt. Hvedemalt giver øllet en karakteristisk lys og uklar farve, en cremet konsistens og en unik smag.

Hvedeøl opdeles generelt i en tysk og en belgisk tradition. Belgiske hvedeøl er ofte mere krydrede og frugtige end tyske hvedeøl. Belgiske hvedeøl bruger også ofte koriander og appelsinskal som krydderier, mens tyske hvedeøl har en mere tør og “kornet” smag.

Så tag med en tur på åen, hvor du kan få udvidet din øl-horisont og få en spændende snak om det helt særlige ved hvedeøl!

Stemningen er afslappet og der er god plads til både sniksnak og hyggeligt samvær ombord.


Praktisk information:

Dato:
31. maj 2024 kl. 19.00-20.30

 

Pris:
Prisen er 269 kr. inkl. sejltur.

 

Adresse:

Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.

Vi mødes 15 minutter før afgang på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.

 

Turen varer ca. 1,5 time og slutter klokken 20:30.

Er du den helt store øl-enthusiast? Så anbefaler vi, at tage et kig på alle de ølsmagninger, der finder sted på Aafarten i 2024 lige her.