Eventyr på Åen

Hver mandag til fredag i perioden d. 1. juli til 9. august er der Eventyr på Åen på afgangen kl. 14.

Eventyr på Åen er henvendt til børnefamilier og alle andre, der ønsker at opleve både H.C. Andersens eventyr og en tur med Aafarten på en helt anderledes måde.

Turen koster kr. 95 for børn (0-11 år) og kr. 120 for voksne.

Køb billet til Eventyr på Åen her

 

Om Eventyr på Åen

Båden sejler fra kaj med H.C. Andersen om bord i skikkelse af skuespilleren Torben Iversen. Han fortæller en række af de kendte og elskede eventyr, og samtidig kan I opleve eventyrerne fremført af levende skuespillere på bredden. På den måde bliver sejlturen op ad Odense Å til en eventyrlig rejse gennem en masse små tableauer, som bringer H.C. Andersens eventyr til live.

 


Praktisk information om Eventyr på Åen

Der er et begrænset antal pladser, så hvis I vil med på en bestemt dag, er det en god idé at købe billet online. På dagen sælges eventuelle restpladser i Odense Aafarts billetsalg. 

På Eventyr på Åen-afgangene lægger båden ikke til ved Zoo. Men I kan stå af ved Erik Bøghs Sti. Den eventyrlige sejltur begynder ved Munke Mose.

 

Book Eventyr på Åen

Du kan også booke Eventyr på Åen helt for dig selv. Det er en helt speciel oplevelse at krydre enten dit private arrangement eller dit erhvervsarrangement med. Det koster 4.000 kr. at booke Eventyr på Åen og herudover kommer så prisen for at leje en turbåd, som er hhv. 3.500 kr. mandag-torsdag og 4.500 kr. fredag, lørdag og søndag.
Du kan booke Eventyr på Åen alle dage fra 1. april til 1. november - dog først fra kl. 15 på hverdage.

Kontakt Odense Aafart på tlf. 66 10 70 80 mellem kl. 11-14 på hverdage eller skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk