Events ved Odense Aafart

For Odense Aafart er det vigtigt, at vi hele tiden udvikler os og tilpasser os kundernes behov – også selv om vi har sejlet på Odense Å siden 1882. Det betyder, at vi ud over vores faste tilbud har en række faste events på programmet. 


 Eventyr på Åen

Hver mandag til fredag kl. 14 i perioden d. 1. juli til 9. august 2019 er der Eventyr på Åen på afgangen kl. 14. Eventyr på Åen byder på eventyrfortælling i båden og skuespil langs bredden af Odense Å. Turen koster kr. 95 for børn (0-11 år) og kr. 120 for voksne.

Læs mere


 Musik på Åen

Hver lørdag i perioden d. 6. juli til 10. august er der Musik på Åen på afgangene fra Munke Mose kl. 12, 13 og 14. Musik på Åen er et nyt koncept i 2019, hvor du over 6 lørdage kan opleve det lokale bluesband Harpin' Wolf & The Black Sheep, John Mogensen Jam, Johnny Madsen Jam samt Kristian og De Gule Enker - 'En hyldest til Larsen og Gasolin’. 
Der spilles på hele turen. Prisen er kr. 135 pr. person. Det er en god idé at købe billet i god tid.

Læs mere


 Opera på Åen

Igen i år lægger Den Fynske Opera og Odense Aafart fra land og laver en skøn oplevelse for alle der elsker opera og frisk luft. Oplev ’Opera på Åen’ i en længere og mere publikumsinddragende version, hvor musik og natur går i ét. Der vil være flere overraskelser i vente, når der sejles fra Munke Mose til Fruens Bøge, hvor der undervejs vil gøres stop med små musikalske twists. Prisen er kr. 225 pr. person inkl. et glas vin. Turen varer 2 timer. Det er en god idé at købe billet i god tid.

Læs mere


Ølsmagning på Åen

Fra maj til september afholder vi 4 ølsmagninger på åen i samarbejde med Albani. Hvilken  øl passer til hvilken mad? Og hvilken mad passer til hvilken øl? Hvad kendetegner en god øl, og kan man smage forskel? Hvad er bedst, øl eller vin og i hvilken sammenhæng? og hvordan er fynske øl anderledes end alle andre øl? Det er nogle af de spørgsmål du vil kunne få svar på ved årets ølsmagninger på Odense Å. 

Læs mere


 Vinsmagning på Åen

Odense Aafart arrangerer vinsmagning i samarbejde med H.J. Hansen Vin. Smagningerne kan ligge  på forskellige prisniveauer alt efter smagningens tema. Smagningerne og vinbattlerne foregår udvalgte fredage kl. 19-20.30.

I år præsenterer vi alt fra klassisk vinsmagning, rosévinsmagning, smagning af italienske vine, ginsmagning, portvinssmagning og ikke mindst champagnesmagning. 

Læs mere


 Gin-smagning på Åen

Odense Aafart arrangerer gin-smagning på Odense Å fredag d. 31. maj 2019 kl. 19-20.30. Prisen er 395 kr. pr. person - og der vil også være lidt godt til maven.

Læs mere


Snaps og Smørrebrød på Åen

Det bliver en hyggelig dag, hvor vi skal nyde lækkert smørrebrød fra Kong Volmer og spændende, økologiske snaps fra Bornholm – det er dansk, når det er bedst. Det foregår lørdag d. 14. september 2019 kl. 13.00

Læs mere


 

  Det Store Kagebord på Åen

Trænger din søde tand til lidt forkælelse? Så er du hermed inviteret med, når Konditori Kagedåsen og Odense Aafart inviterer til en dag i kagernes tegn søndag d. 26. maj kl. 14.00. Ombord serveres et glas mousserende vin. Når vi ankommer til Fruens Bøge, er det store kagebord dækket op i form af en lækker buffet med en alverdens velsmagende kager, hvor den står på ren picnichygge i det grønne med tæpper, te, kaffe og kage.

Læs mere


Blå Bølge – J-dag

Fredag d. 1. november 2019 kl. 20.59 er det en rigtig god idé at kigge ned til os i Munke Mose, hvis du kan lide julebryg. Vores turbåd er lastet med 1.800 Blålys og Rødhætte-julebryg fra Albani, som vi deler ud – gratis.

Læs mere


Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk