Sejl til Odense Sommerrevy 2017

Den 11. maj 2017 er der premiere på Odense Sommerrevy. Der er lagt op til masser af grin og højt humør i teltet på Engen i Fruens Bøge, når revydirektør Lars Arvad og det fantastiske hold af dygtige skuespillere slår sig løs.

Sådan en dejlig oplevelse skal have den bedst mulige start og afslutning - og her kommer Odense Aafart ind i billedet. For vi synes naturligvis, at du og resten af selskabet skal sejle med turbåden fra Munke Mose til Fruens Bøge og tilbage igen, når revyen er slut. I skal være mindst 10 personer for at booke en sejltur.

Praktiske oplysninger om sejlturen til og fra revyen

Onsdag, torsdag og fredag fra 11. maj til 10. juni kan I sejle ud til Odense Sommerrevy og tilbage igen efter forestillingen, hvis I er mindst 10 personer. Det samme gælder for kl. 20 forestillingen på lørdage i perioden.

Turbåden sejler fra Munke Mose kl. 17 og ankommer i Fruens Bøge kl. 17.30. Revyen begynder kl. 20, så I har god tid til at spise på en af restauranterne i området, eller I kan købe mad hos Aafarten og spise i skoven.

Tidspunktet for retursejladsen er ca. kl. 22.45.

Prisen for sejlturen er 150 kr. for både børn og voksne t/r. Prisen er inklusiv 2 drikkevarer - en på hver vej. Og på turen ud mod Fruens Bøge varmer revydirektør Lars Arvad jer op i en speak.


Book billetter til sejlturen til og fra Odense Sommerrevy hos os på tlf. 66 10 70 80 (bedst mellem kl. 11-14 på hverdage) eller skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Ps. Hvis I blot ønsker at sejle ud til revyen og selv finde hjem, så kan I købe en billet til normaltakst (90 kr. for voksne/60 kr. for børn) til Aafartens turbåd i hverdagene og til kl. 16 forestillingen på lørdage. Bemærk, at båden ikke sejler tilbage efter revyen.

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk