Odense Aafart søger skippere til turbåde

Vi søger skippere til sæson 2018 til vores 3 turbåde. Er du stabil, og brænder du for at yde en god service, så har vi jobbet for dig hos Fyns 4. største turistattraktion.

 

Om jobbet:
Dine primære arbejdsopgaver vil være at sejle glade gæster på åen i vores turbåde. Herudover vil der forekomme ad hoc opgaver af forskellig art.

Når vejret er godt og sæsonen er på sit højeste har vi rigtigt travlt, og det kan til tider være hektisk.

Du vil have megen kundekontakt og blive en del af et team, hvor tonen er uformel og hvor der lægges vægt på teamspirit.

Den ugentlige arbejdstid er mellem 20 og 37 timer i tidsrummet 10-18(19) og du vil skulle arbejde hver anden weekend. Der kan, lejlighedsvist, forekomme aftenarbejde.

Der vil være grundig oplæring ved opstart.

Lønnen er 130 kr. i timen plus weekendtillæg.

 

Om dig:

Det er vigtigt at du har relevant erfaring med at sejle og at du har som minimum duelighedsbevis. Som person er du omstillingsparat, serviceminded, imødekommende og præsentabel. Du har gode samarbejdsevner og er ansvarsbevidst.

Det er vigtigt at du sætter en ære i at gøre vores kunder tilfredse.

Du taler dansk og gerne lidt engelsk, og har kendskab til byens andre turistattraktioner. Vi forventer ligeledes at du er mødestabil og kan byde ind med humør og empati, og har lyst til arbejde i et godt team og give vores gæster og turister en god oplevelse.

Da vi er en sæsonvirksomhed, er det vigtigt, at du er fleksibel i forhold til ekstra vagter.

 

Om Odense Aafart:

Odense Aafart er en familie virksomhed. Drevet med respekt for den lange tradition med sejlads på Odense å. Siden 1882 har vi sejlet i eventyrets by og givet vores gæster en fantastisk oplevelse.

Den store båd, H.C. Andersen, kan fragte 92 personer. Den næststørste båd, Riborg Voigt, kan fragte 90 personer. Den sidste, Alladin IV, kan fragte 65 personer.

Vi har hvert år et væld af arrangementer så som jazz på åen, opera på åen, smagninger på åen, eventyr på åen og meget mere.  

 

Tiltrædelse:

Tiltrædelse ca. midt april.

 

Er du interesseret?

Ønsker du yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte indehaver Morten Skytte på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk