English Afternoon Tea på Åen (udsolgt)

Afternoon Tea er et ældgammelt og traditionsbundet koncept, der stammer fra England, hvor de velhavende damer gik ud for at sludre og samles om de gode sager. Der er næppe noget mere britisk end at sætte sig ved et smukt dækket bord og få serveret hed te fra en sølvkande, scones og herligt bagværk. Nu behøver du imidlertid ikke at tage turen hele vejen til England for at opleve den gamle tradition.

Konditori Kagedåsen inviterer søndag d. 6. august kl. 14.00 til Afternoon Tea i samarbejde med Odense Aafart.

Hele herligheden koster blot 279 kr. inkl. sejltur og Afternoon Tea. Der er begrænset antal pladser, så køb din billet allerede nu

Køb billet til English Afternoon Tea her

 

Om English Afternoon Tea på Åen

Ombord på bådene nyder vi et glas mousserende vin og hjemmelavede fyldte chokolader. I Fruens Bøge er der dækket op med hvide duge og porcelæn under de smukke bøgetræer, og her bliver der serveret en overdådig anretning bestående af små sandwiches, scones med hjemmelavet marmelade og lemoncurd, ginger crackers og udvalgte konditorkager. Kaffe og the er naturligvis ad libitum.

Hvis du ikke har prøvet Afternoon Tea før, så har du ingen undskyldning for ikke at gøre det nu.
Tag din kæreste, veninde eller mor i hånden og forkæl jer selv med denne helt særlige oplevelse.

Om Konditori Kagedåsen
Konditori Kagedåsen holder normalt til i Brandts Passage. Indehaver Lone Ebdrup har lavet kager i mange år, og da hun for 4 år siden medvirkede i "Kagekampen" på Kanal 5 fik hun ideen til at lave sit eget konditori. Hos Kagedåsen er nøgleordene kvalitet, service, hygge og nærvær. Alt tilberedes med kærlighed og gode råvarer. Konditoriet er ren retro med hvide duge, blondegardiner, kopper og tallerkner i porcelæn og så serveres der med et smil ved bordene. Og når vejret er til udendørs servering, er der en duft af Korsbæk i Passagen.

 


Praktisk information om English Afternoon Tea på Åen

Pris:
Hele herligheden koster blot 279 kr. inkl. sejltur og Afternoon Tea. Der er begrænset antal pladser, så køb din billet allerede nu

Hvor og hvornår:
Søndag d. 6. august kl. 14.00-ca. 16.00
Vi mødes ved Odense Aafart kl 13.45, Filosofgangen 30, 5000 Odense C

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at henvende dig til Lone Ebdrup, Konditori Kagedåsen, påDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk