Opera på Åen

At lytte til operasangere, mens man sejler på Odense Å og oplever den skønne natur samtidig, er en fantastisk og rørende oplevelse.

Der er Opera på Åen i samarbejde med Den Fynske Opera to søndage i 2017:

Søndag d. 25. juni kl. 15-16

Søndag d. 13. august kl. 15-16

Den Fynske opera vil underholde med en program i den lette ende. Med andre ord bliver det en opera-oplevelse for alle, hvor du kan nyde musikalske værker fra operetter og musicals. Programmet er udvalgt, så selv novicer inden for opera kan være med.

Køb billet til Opera på Åen her

 

Billetterne koster kr. 199 pr. stk. og er inkl. en lille flaske vin

 

Det siger gæsterne om Opera på Åen 

"Jeg blev inviteret til Opera på Åen, og da jeg er fast publikum ved Opera på Engen, var det et arrangement, som jeg syntes lød som både sympatisk og hyggeligt. Og jeg blev ikke skuffet – tværtimod. De fantastiske sangere formåede at holde en levende interaktion med publikum hele vejen igennem, og det er lidt anderledes end ved en mere traditionel operaoplevelse. Det hele gik op i en højere enhed den søndag i august: Solen skinnede, åen og naturen viste sig fra sin smukkeste side og stemningen var bare helt i top.

Det var en skøn, skøn eftermiddag, som bare gav lyst til at høre mere. Jeg vil anbefale det til alle, også dem, der er "nybegyndere indenfor opera". Jeg havde min mand med, som aldrig har hørt opera før, og han var meget begejstret. Det er en overskuelig måde at blive introduceret til opera på: Du hører de populære musikstykker, og du oplever det  i små doser – nemlig den time en sejltur op og ned ad åen varer."

Lone Weidemann, marketingkoordinator ved Odense Bys Museer

 

 

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk