Jazz på Åen

Jazz på Åen har været en fast tradition gennem tre årtier. Mange af vores gæster nyder jazz om bord på båden år efter år. Vi har flere jazz-orkestre, der spiller, men det vil altid være et 4 eller 5 mandsband, som spiller traditionel happy jazz med numre som fx Down by the riverside.

Køb billet til Jazz på Åen her

 

Hør jazz hver lørdag i sommerferien

Hver lørdag i perioden d. 24. juni til 12. august er der Jazz på Åen på afgangene fra Munke Mose kl. 11, 12 og 13. Jazz-orkestret spiller på vejen mod Erik Bøghs Sti. Jazz-båden stopper ikke ved Zoologisk Have. Pris pr. billet er kr. 120.

For nogle er det blevet en fast tradition at kombinere Jazz på Åen med jazz på Restaurant Carlslund, som ligger 10 minutters gang fra båden. Restauranten skal efter planen genåbne i 2017.

Carlslund Jazz-program 2017 lørdage kl. 14.00-17.00 bliver lagt op, når det er fastlagt.

 


Praktiske oplysninger om Jazz på Åen

Prisen er kr. 120 pr. person (inkl. retursejlads).

Øl, vand og vin kan købes i kiosken, inden du stiger på båden, og du kan også købe drikkevarer ombord på båden. Egne drikkevarer og mad må ikke medbringes på jazz-turene.

Jazz på Åen er meget populært, så vi anbefaler, at du køber dine billetter i god tid. Køb dine billetter i kiosken eller online her.

På spilledagen sælges resterende billetter i kiosken efter først til mølle-princippet. Købte billetter refunderes ikke.

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk