Events ved Odense Aafart

For Odense Aafart er det vigtigt, at vi hele tiden udvikler os og tilpasser os kundernes behov – også selv om vi har sejlet på Odense Å siden 1882. Det betyder, at vi ud over vores faste tilbud har en række faste events på programmet.

 


 Eventyr på Åen

Hver mandag til fredag kl. 14 i perioden d. 26. juni til 4. august er der Eventyr på Åen på afgangen kl. 14. Eventyr på Åen byder på eventyrfortælling i båden og skuespil langs bredden af Odense Å. I kan opleve Eventyr på Åen på dansk, engelsk og tysk. Turen koster kr. 90 for børn (0-11 år) og kr. 110 for voksne.

Læs mere


 Jazz på Åen

Hver lørdag i perioden d. 24. juni til 12. august er der Jazz på Åen på afgangene fra Munke Mose kl. 11, 12 og 13. Jazz-orkestret spiller på vejen mod Erik Bøghs Sti. Jazz på Aafarten har været en fast tradition gennem tre årtier, og mange af vores gæster nyder sejlturen med jazzmusik år efter år. Prisen er kr. 120 pr. person. Det er en god idé at købe billet i god tid.

Læs mere


Ølsmagning på Åen

Fra maj til september afholder vi hele 8 ølsmagninger på Åen i samarbejde med Albani. Ud over smagsprøver på de gyldne dråber vil der være fortælling om Albani og åens historie ved Historiens Hus.

Læs mere


 Vinsmagning på Åen

Odense Aafart arrangerer vinsmagning i samarbejde med H.J. Hansen Vin. Smagningerne kan ligge  på forskellige prisniveauer alt efter smagningens tema. Der er også vinbattle mellem byens vinhandlere. Smagningerne og vinbattlerne foregår udvalgte fredage kl. 19-20.30.

Læs mere


 Gin-smagning på Åen

Odense Aafart arrangerer gin-smagning på Odense Å fredag d. 2. juni kl. 19-20.30. Prisen er 345 kr. pr. person - og der vil også være lidt godt til maven.

Læs mere


Evendyr - 3 eventyrlige oplevelser i 1

H.C. Andersen Festspillene, Odense ZOO, Odense Aafart står bag et scoop af en oplevelsespakke. Få sejltur og indgang til ZOO samt en masse eventyr for kun 150 kr. pr. person.

Læs mere


Rom-smagning på Åen

Odense Aafart arrangerer rom-smagning på Odense Å fredag d. 30. juni kl. 19-20.30. Prisen er 375 kr. pr. person - og der vil også være lidt godt til maven.

Læs mere


Opera på Åen

Opera på Åen er en aldeles unik oplevelse. Både inkarnerede opera-elskere og debutanter vil få en fantastisk oplevelse, som de sent glemmer. Der er Opera på Åen to gange i 2017: 25. juni og 13. august fra Munke Mose.

Læs mere


Blues på Åen

Harpin' Wolf & The Black Sheep spiller blues med sjæl og nerve ombord på turbåden lørdag d. 19. august kl. 18 og igen kl. 20. Turen varer 1½ time og koster 150 kr. pr. pers. Kom ned op oplev den fantastiske stemning.

Læs mere

 


Blå Bølge – J-dag

Fredag d. 3. november kl. 20.59 er det en rigtig god idé at kigge ned til os i Munke Mose, hvis du kan lide julebryg. Vores turbåd er lastet med 1.800 Blålys og Rødhætte-julebryg fra Albani, som vi deler ud – gratis.

Læs mere


Gavekort til Odense Aafart

Du kan købe et gavekort til Aafarten. Den perfekte gave, som giver modtageren en helt særlig oplevelse midt i eventyrlige Odense.

Køb gavekort til Odense Aafart her

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk