Events ved Odense Aafart

For Odense Aafart er det vigtigt, at vi hele tiden udvikler os og tilpasser os kundernes behov – også selv om vi har sejlet på Odense Å siden 1882. Det betyder, at vi ud over vores faste tilbud har en række faste events på programmet.

 


 Eventyr på Åen

Hver mandag til fredag kl. 14 i perioden d. 26. juni til 4. august er der Eventyr på Åen på afgangen kl. 14. Eventyr på Åen byder på eventyrfortælling i båden og skuespil langs bredden af Odense Å. I kan opleve Eventyr på Åen på dansk, engelsk og tysk. Turen koster kr. 90 for børn (0-11 år) og kr. 110 for voksne.

Læs mere


 Jazz på Åen

Hver lørdag i perioden d. 24. juni til 12. august er der Jazz på Åen på afgangene fra Munke Mose kl. 11, 12 og 13. Jazz-orkestret spiller på vejen mod Erik Bøghs Sti. Jazz på Aafarten har været en fast tradition gennem tre årtier, og mange af vores gæster nyder sejlturen med jazzmusik år efter år. Prisen er kr. 120 pr. person. Det er en god idé at købe billet i god tid.

Læs mere


Ølsmagning på Åen

Fra maj til september afholder vi hele 8 ølsmagninger på Åen i samarbejde med Albani. Ud over smagsprøver på de gyldne dråber vil der være fortælling om Albani og åens historie ved Historiens Hus.

Læs mere


 Vinsmagning på Åen

Odense Aafart arrangerer vinsmagning i samarbejde med H.J. Hansen Vin. Smagningerne kan ligge  på forskellige prisniveauer alt efter smagningens tema. Der er også vinbattle mellem byens vinhandlere. Smagningerne og vinbattlerne foregår udvalgte fredage kl. 19-20.30.

Læs mere


 Gin-smagning på Åen

Odense Aafart arrangerer gin-smagning på Odense Å fredag d. 2. juni kl. 19-20.30. Prisen er 345 kr. pr. person - og der vil også være lidt godt til maven.

Læs mere


 

Læs mere


Rom-smagning på Åen

Odense Aafart arrangerer rom-smagning på Odense Å fredag d. 30. juni kl. 19-20.30. Prisen er 375 kr. pr. person - og der vil også være lidt godt til maven.

Læs mere


 

Læs mere


Poesi på Åen

Spoken Word Festival og Odense Aafart præsenterer igen en poetisk tur på Odense å med noget for både øjne og øre. I år kan man opleve Julie Marias smukke stemme og digteren Lone Hørslev, når musik og litteratur fra to verdener mødes i en crossover og bliver til poesi på åen.

Læs mere


Blues på Åen

Harpin' Wolf & The Black Sheep spiller blues med sjæl og nerve ombord på turbåden lørdag d. 19. august kl. 18 og igen kl. 20. Turen varer 1½ time og koster 150 kr. pr. pers. Kom ned op oplev den fantastiske stemning.

Læs mere


Pakke med tur til Egeskov slot

Som noget nyt i 2017 har Odense Aafart og Egeskov Slot sammensat to oplevelsespakker, som gør det billigere at besøge de to attraktioner - og som gør det langt nemmere at komme fra Odense til Egeskov, hvis man ikke har bil.

Læs mere


English Afternoon Tea på Åen

Konditori Kagedåsen inviterer søndag d. 6. august kl. 14.00 til Afternoon Tea i samarbejde med Odense Aafart. Der er næppe noget mere britisk end at sætte sig ved et smukt dækket bord og få serveret hed te fra en sølvkande, scones og herligt bagværk. Nu behøver du imidlertid ikke at tage turen hele vejen til England for at opleve den gamle tradition.

Læs mere


Blå Bølge – J-dag

Fredag d. 3. november kl. 20.59 er det en rigtig god idé at kigge ned til os i Munke Mose, hvis du kan lide julebryg. Vores turbåd er lastet med 1.800 Blålys og Rødhætte-julebryg fra Albani, som vi deler ud – gratis.

Læs mere


Gavekort til Odense Aafart

Du kan købe et gavekort til Aafarten. Den perfekte gave, som giver modtageren en helt særlig oplevelse midt i eventyrlige Odense.

Køb gavekort til Odense Aafart her

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk